Poprzedni temat «» Następny temat
[IwDEE] T'viy – NPC PL
Autor Wiadomość
norq22 

Podziękowania: 78/8
Wysłany: 2021-07-11, 18:52   [IwDEE] T'viy – NPC PL

Czołem,

miło mi poinformować, że zakończyłem prace nad tłumaczeniem kolejnego NPC-a do IWD:EE autorstwa Lavy.

Tym razem mamy do czynienia z obłąkanym kapłanem Urdlena imieniem T'viy. Urdlen, przedstawiany również jako Biały Kret, to bóg żądzy i destrukcji – ogólnie jegomość dość nietypowy jak na gnomi panteon.

– Mod wprowadza postać chaotycznego złego gnoma, T'viy'ego (rekrutacja w jaskini żuków na Przełęczy Kuldahar)
– T'viy posiada własną podklasę – PEŁZACZ URDLENA – ogólnie jest to dość wojowniczy kapłan nastawiony na walkę w zwarciu
– jak każdy NPC Lavy, T'viy ma sporo do powiedzenia – część rozmów inicjował będzie sam, część uwarunkowana jest lokacją, część to wtrącenia (należy także pamiętać o możliwości samodzielnego rozpoczęcia rozmowy – klikamy na ikonkę „dialogu” i na T'viy'ego)
– T'viy posiada coś na kształt własnego questa – w trakcie gry znaleźć można sporo nowych kryształów/kamieni, które gnom będzie chciał wchłonąć celem zwiększenia własnej mocy
– Poza tekstem postać posiada pełne polskie udźwiękowienie

Mod można pobrać stąd:
https://downloads.weaselmods.net/download/tviy/

PS. Myślę, że postać spodoba się fanom TIAXA, który, jak wiadomo, BĘDZIE WŁADAŁ WSZĘDZIE! :x

Podziękuj autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Za tę wypowiedź podziękowali:
Lava Del'Vortel, Cahir, emix, Namarcha
Odpowiedz do tematu