Ale szef Inxile raczej by nie trolował w tej sprawie.
Cytat:
New colleague of mine is a former Larian employee. He says Swen acquired the Baldur's Gate license. No further information on when they're going to use it and for what, but they have it.
and also Brian Fargo, from IniXile knows who's working on Baldur's Gate 3.
Posumował, to Brian Fargo na Twitterze
Cytat:
I happen to know who is working on BG3
Nie wiem jak Wy, ale to najlepsza informacja dla mnie w świecie gier od czasów....
Jeżeli to nie plotka....
Ostatnio zmieniony przez Nobanion 2018-10-05, 10:54, w całości zmieniany 3 razy
Jeśli to prawda. To mega fajna sprawa :D ale nie zapominaj, że nasze wymagania mogą być tak wielkie, że żadna firma temu nie podoła. :P
_________________ Your shrines will burn, your streets run with blood, your false idols shattered, your people slaughtered by the thousands, your very planet torn apart… and the barest fraction of my hatred will be satisfied.
Czyli Larian prawdopodobnie odpada. Beamdog też, tam pracuje pewnie z 10 osób, a połowa z nich to moderatorzy forum. Zostaje zatem Obsidian, inExile i Tajemnicze Studio Byłych Pracowników Bioware (tm). Internet w dalszym ciągu się gotuje.
Czyli Larian prawdopodobnie odpada. Beamdog też, tam pracuje pewnie z 10 osób, a połowa z nich to moderatorzy forum. Zostaje zatem Obsidian, inExile i Tajemnicze Studio Byłych Pracowników Bioware (tm). Internet w dalszym ciągu się gotuje.
W sumie to pewien nie jestem, Beamdog teraz zatrudnia ludzi na potęgę. Przenoszą się do nowego większego biura i na okrągło trąbią, że zatrudniają pracowników. Mam tylko nadzieję, że to nie In ile, bo trochę zaczynam wątpić w ich moc sprawcą.
_________________ Then they summoned me over to join in with them
To the dance of the death.
Into the circle of fire I followed them
Into the middle I was led
Abstrahując od plotek, uważam że historia Dziecka Bhaala opowiedziana w sadze BG jest zamknięta.
Jak ktoś chce, niech zrobi coś nowego - pod nowym tytułem - w świecie Forgotten Realms. Na pewno nie BG3.
_________________ It would be of small avail to talk of magic in the air...
Nobanion [Usunięty]
Wysłany: 2018-10-08, 09:27
Phaelin napisał/a:
Abstrahując od plotek, uważam że historia Dziecka Bhaala opowiedziana w sadze BG jest zamknięta.
Jak ktoś chce, niech zrobi coś nowego - pod nowym tytułem - w świecie Forgotten Realms. Na pewno nie BG3.
Tak w ogóle, to bardzo ciekawy blog z wyczerpującymi recenzjami.
_________________ Then they summoned me over to join in with them
To the dance of the death.
Into the circle of fire I followed them
Into the middle I was led
Ostatnio zmieniony przez 2018-10-08, 19:57, w całości zmieniany 1 raz
Moim zdaniem przygody potomka Abdela mogły by spokojnie się BG3 nazywać:) W Faerunie do dobrej historii wiele nie trzeba, tzn tu ujdzie jakiś durny motyw zemsty or whatever:)
[Dzisiaj 10:37] Cecylio: Potrzeba łopaty do śniegu, by się przekopać przez stosy echii czy szkolnych haremów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum