Wysłany: 2018-05-20, 09:04 PS:T Unfinished Business - Reloaded [Argent77]
Witajcie,
Z przyjemnością chciałbym zaprezentować nową wersję modyfikacji znanej wszystkim fanom Planescape: Torment, a mianowicie PS:T Unfinished Business - Reloaded. Wersja ta jest przystosowana do działania z grą PST:EE, a także poprawia szereg różnych błędów znajdujących się w oryginalnej wersji modyfikacji.
Tłumaczenie na język polski (nowe linie oraz plik Readme) przygotował dla was niezawodny memory, na bazie oryginalnego tłumaczenia PST:UB autorstwa Bartka.
Tytuł: PS:T Unfinished Business - Reloaded
Aktualna wersja: 1.2
Platformy: PST, PST:EE
Informacje o modyfikacji: Readme w j. polskim
Link do pobrania: strona autora (Github) (link prowadzi bezpośrednio do najnowszej wydanej wersji, tzw. "master")
Serdecznie zapraszamy do pobrania i wypróbowania modyfikacji!
_________________ Then they summoned me over to join in with them
To the dance of the death.
Into the circle of fire I followed them
Into the middle I was led
Ostatnio zmieniony przez Cahir 2018-05-23, 05:43, w całości zmieniany 1 raz
Bartku wybacz, zdecydowanie nie doprecyzowałem sprawy w temacie, mea culpa. Tłumaczenie części klasycznej to jest jak najbardziej twoja wersja (poddana przy okazji korekcie), a memory dotłumaczył ppojedyncze linie dodane dla wersji EE oraz plik Readme.
EDIT: Poprawiłem informację dotyczącą tłumaczenia w pierwszym poście.
_________________ Then they summoned me over to join in with them
To the dance of the death.
Into the circle of fire I followed them
Into the middle I was led
Tłumaczenie części klasycznej to jest jak najbardziej twoja wersja (poddana przy okazji korekcie), a memory dotłumaczył ppojedyncze linie dodane dla wersji EE oraz plik Readme.
Zdaje się, że tej korekty też nie było za dużo. Na pewno zmieniłem tytuł jednego z komponentów, i to chyba nie na lepszy, ale zależało mi zachowaniu tam aliteracji .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum