Witam wszystkich! CoBiątka i te które nie mają jeszcze śmiałości, by do nas dołączyć.
57 odcinek wypuszczony, a wg miary kotołackiego i Sunriego, to jeszcze....
Nie spodziewałem się że uda mi się, mimo prozy życia - tak dużo zrobić odcinków o WoBGu. Na razie, to kropla w morzu treści, ale jeżeli wszystko będzie szło systematycznie, to kto wie?
Wypada w tym miejscu wspomnieć i to obowiązkowo!
Muszę wspomnieć o tych osobach, co mi pomogły przy podejmowaniu decyzji o nagrywaniu filmów, ich ważnych odnośnie sugestii, co do samego nagrywania i mnie wspierały dobrą radą, i budującą krytyką.
Aristo, nowus777, Allbin i wiadomo Autor Dradiel, też jego zdanie jest ważne- nie licząc pojawiających się innych, spoza CoBu sympatyków najlepszych gier cRPG.
Pozdrawiam
i
tradycyjnie proszę o trzymaniu kciuków itd...
Nobanion [Usunięty]
Wysłany: 2018-11-29, 20:46
Takie tam dostałem, Cobiątka może pamiętają, że wspominałem kiedyś w rozmowach? ehhh...Mam nadzieję, że to tylko taki szum informatyczny.
Nie przypuszczałem, że dam radę biorąc pod uwagę, że czas jest rzeczą, a raczej towarem deficytowym, zapraszam wszystkich na ten odcinek, bo w całości pokazuje pracę Autora modyfikacji - dradiela, tłumaczy i dubbingujących.
O co chodzi? Niektórzy zapomnieli, że czasami ślicznie w Baldur Gate Trilogy nie chciało odpalić przejście do BG2, albo wywalało przy mikroskopijnym błędzie, albo...
Intro bezdźwięczne z napisami po angielsku?
Itd...
Bezproblemowe załączenie filmików i cutscenki z BG2? ^^
Odcinek 89. Od Broda Ulgotha po Labirynt za Sarevokiem. Przechodzimy do Baldur Gate 2.
Nie mogłem się oprzeć i wziąłem troszkę głośniej muzykę, ale to wyjątkowy przecież odcinek. :) "No nie , Boo?" ^^ Sprintem za braciszkiem by go ubić, ale spotykamy jego kompanów i to wcale nie takich słabych. Walka z Rahvinem. Potem walka z bratem przyrodnim, Tazokiem itd.. Minscowi zapomniałem zabrać broni z możliwością petryfikacji, za to go lubię co uczynił. :P Robimy zadanie dla Belta i trafiamy do..Lochów Irenicusa :P
Nobanion [Usunięty]
Wysłany: 2018-12-23, 19:12
Tradycyjnie słów kilka o mojej samotnej walce w Zapomnianych Krainach.
Właśnie wdepnąłem na Dalekiej Północy , fajna sprawa, bo pamiętam jeszcze wersję po części po angielsku^^.
Dziś trzy filmy, wyjaśnienie w opisie dwóch ostatnich czemu tyle na raz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum