Świetna sprawa, dzięki. Rzadko się zdarza, by ktoś przyszedł do nas od razu z wianem;) Tym bardziej radzi witamy i zapraszamy, a od podziękowań zaczynamy;)
EDIT: (bo i w Shoucie się pojawił poniekąd ten temat, a i ja sam wcześniej napisałem to inaczej nieco niż chciałem) Podziękowania należą się też Nobanionowi, bo, o ile wiem, to on zachęcił Cyberiusa do stworzenia filmiku.
Ostatnio zmieniony przez Meisarcha 2017-08-07, 09:43, w całości zmieniany 1 raz
Wygląda fajnie, aczkolwiek czegoś mi tu brakuje... już wiem, brakuje mi jakiegoś spojrzenia na samą stronkę (film zawiera tylko animacje walk z różnych gier). Gdy mowa jest o solucjach, rzut oka na jakąś solucję, gdy mowa o opisach... bam... spojrzenie na jakieś opisy. Można by jeszcze dodać rzut oka na galerię, bo są naprawdę ciekawe... itp. itd. Po prostu jest tu mowa o stronie CoB, a ani przez chwilę nie jest pokazane, jak strona i forum wyglądają.
Ale tak ogóle, wykonanie zacne
P.S Można by jeszcze dać szybki rzut oka na jakiś flejm
_________________ Then they summoned me over to join in with them
To the dance of the death.
Into the circle of fire I followed them
Into the middle I was led
Nobanion [Usunięty]
Wysłany: 2017-08-07, 15:26
Na pietnastolecie będzie na pewno robiony jak dożyję, by zachęcić zacnego Cyberiusa i wtedy uczni się wg choćby twoich uwag czcigodny Cahirze, póki co: kolejny już będzie o...
Ale Boo- mi przerwał, bym nie spoilerował...- "PISSSSSKKKK" ( czy jakoś tak, nie znam chomiczego, hehe)
Dzięki wielkie za szczere opinie i podziękowania ;)
Szczerze mówiąc to był mój pierwszy trailer, więc mogło faktycznie jeszcze parę rzeczy brakować i można było ciut lepiej to zrobić, no ale i tak cieszę się, że się podoba :D
Nobanion [Usunięty]
Wysłany: 2017-09-04, 14:18
Debiut naszego nieocenionego Ruffle w roli "gadającego" pierwsze "relacje" ze zmienionego TDD.
Coś tam się dzieje wg swoich możliwości czasowych, bo to jest największą przeszkodą, z pomocą nieocenionego zacnego Cyberiusa wyszły kolejne, trzeba było je po montować itp....
Kolejny będzie może i dziś/ jutro o pozostałych modujących
Informacje o tym j.w. znajdują się też na FB CoBu, ot tak jakby ktoś nie wiedział
Nobanion [Usunięty]
Wysłany: 2017-09-24, 18:59
Następny, dzięki @Cyberiusowi jak zawsze z efektami :) - jeszcze jeden i zabieram się za zwiedzanie Zapomnianych Krain, ale wszystko uzależnione będzie czy nie będę zmieniał jeszcze kompa i systemu...
Kolejna pogadanka, streszczałem się jak mogłem ale i tak wyszło ile wyszło, chyba zrobię jeszcze jeden.
I zakończę to, i na nowym oprogramowaniu, i innym sprzęcie zacznę zwiedzać Łucznikiem/ zmiennokształtnym(?) coś wykombinuje- WoBG, będę używał tej anglojęzycznej nazwy choć zastanawiam się ma ona w ogóle rację bytu?
Świat Wrót Baldura moim zdaniem inaczej brzmi, gdy Autorem jest Polak, ale z drugiej strony są tam modyfikacje niepolskie, ehhh...zastanowię się...
...'Bym zapomniał, starość nie radość link do filmiku, dałem go w zwiastun, co niektórzy dają dłuższe, można raz i tak...
Cyberius jak zawsze bezcenny...
https://www.youtube.com/watch?v=ylPWsBAX_ok
Damn. To działa. Siedzę na home office, drapię się po jajach, patrzę na fejsbuka a tu proponowany post z CoBu.
Wywołaliście wilka z lasu.
_________________ "Yarpen przedstawiony jest jako kawał sukinsyna i prostaka, ale w gruncie rzeczy porządnego. Cechuje go rubaszny humor, potrafi jednak być poważny i szczery."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum