Wiek: 32 Posty: 201 Podziękowania: 9/39 Skąd: Świątynia Mordu
Wysłany: 2010-01-09, 12:56 Assassinations - pytania i porady
Mam problem z tym modem(wiem, wiem ja gram i w BGT i BG2 na 2 instalacjach na 2 różnych kompach ;p) a dokładnie chodzi o zadanie z Sir Alexisem-gdy ide do Prałata po rozmowie z Lynn nie mam opcji dialogowej a propos tego paladyna?? Jakiś bug??? ;p
Ostatnio zmieniony przez morgan 2010-04-08, 18:38, w całości zmieniany 1 raz
Nie mogę znaleźć kapłana Lathandera z drugiego zadania, niby ma być gdzieś w slumsach, ale przeszedłem się w kółko i nie znalazłem. Wie ktoś gdzie powinien być?
Nie mogę znaleźć kapłana Lathandera z drugiego zadania, niby ma być gdzieś w slumsach, ale przeszedłem się w kółko i nie znalazłem. Wie ktoś gdzie powinien być?
W rogu, na południowym wschodzie. Jak wchodzisz na lokacje od dołu, to musisz się trochę cofnąć. Tam jest przejście i można wejść na tyły budynków.
Kto mi powie, jakim cudem mam trafić na tego gościa z obstawą w pierwszym zadaniu Assasinations? Podana jest godzina, o której wychodzi z knajpy, jednak nie mogę go znaleźć ani w środku, ani na zewnątrz.
_________________ Life is too important to be taken seriously. - Oscar Wilde
Kto mi powie, jakim cudem mam trafić na tego gościa z obstawą w pierwszym zadaniu Assasinations? Podana jest godzina, o której wychodzi z knajpy, jednak nie mogę go znaleźć ani w środku, ani na zewnątrz.
A zapytałeś barmana, czy go nie widział? Zapytaj go, a jak Ci powie, że był przed chwilą, ale właśnie wyszedł, to idź w sam południowo-zachodni róg mapy, koło fontanny.
Ja mam inny problem...
Wykonując zadanie dla Mae'vara przypadkiem zabiłem Kapłana Krella światyni Lathandera... teraz nie mam kogo zapytać o lokalizację Naviera Costy, wiem gdzie on powinien być, ale go tam nie będzie póki z Krellem nie pogadam, jakaś rada?
Rob
Wysłany: 2011-03-12, 13:26
Illasera Prędka napisał/a:
Ja mam inny problem...
Wykonując zadanie dla Mae'vara przypadkiem zabiłem Kapłana Krella światyni Lathandera... teraz nie mam kogo zapytać o lokalizację Naviera Costy, wiem gdzie on powinien być, ale go tam nie będzie póki z Krellem nie pogadam, jakaś rada?
no to chyba lipa. Wywołaj sobie kapłana kodami albo przestaw w edytorze wartość. Ale na pewno jest też tak, że możesz odmówić zleceniodawczyni wykonania zadania i nie zepsuć tym samym całego questu. Tyle, że to nie działa w przypadku każdego zlecenia - sprawdź dokładnie, które oferty pracy można odrzucić bez konsekwencji (można to zrobić raz czy dwa).
Dzięki Alvarez za chęci, wiem, że kodami da radę, ale pech chce, że mam system Windows 7, który nie pozwala na manipulowanie plikami typu Bladur.ini ...
Rob, geniusz leży w prostocie, nigdy nie wpadłem na to, że kobiecie takiej jak Lynn można powiedzieć: "nie". Dzięki, podziałało.
Gdzie znajdę Sir Alexis'a ?
yoshiXyoshi [Usunięty]
Wysłany: 2013-01-28, 12:11
Mam problem z zastaniem Lorda którego musze zabić w drugim zadaniu w tawernie na Promenadzie wchodze o każdej porze dnia i nocy i go nie ma
Jak pytam karczmarza to odpowiada mi ze on przesiaduje tutaj po zachodzie słońca no ale niestety nie umiem go zastać jakiś bug ? czy ślepota?
Gdy będzie już po zachodzie, tak wieczorem, to spytaj karczmarza jeszcze raz. Powie, że już wyszedł, ale możesz go jeszcze dogonić, wtedy musisz iść do południowo - zachodniej bramy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum