Zdrowie: 95
Zwinność: 99
Zręczność: 98
Siła: 92
Dowodzenie: 16
Inteligencja: 80
Poziom doświadczenia: 05
Umiejętności strzeleckie: 94
Umiejętności mechaniczne: 78
Materiały wybuchowe: 48
Umiejętności medyczne: 8
Umiejętności:
Otwieranie zamków, skradanie
Dobry portret, głos, teksty, staty, umiejętności. Wadą jest cena, ale jest jej warty, wszechstronny, no może prócz medycyny, natomiast zamek każdy otworzy, w którym jest możliwość otworzenia za pomocą wytrychów. Minę zawsze wykryje, skrada się bezszelestnie. Jest silny, w miarę szybko zdobywa punkty. Do szkolenia samoobrony się nie nadaje, bo od tego jak najbardziej nie jest. Umiejętności posiada bardzo przyszłościowe, otwieranie zamków jest niezbędne podczas gry, bardzo ją ułatwia. Skradanie się + jego zwinność + noc + kamuflaż + broń z tłumikiem = współczesny cichy zabójca.
Kto nie próbował nim grać, jak najbardziej polecam.
Ostatnio zmieniony przez Alvarez 2012-06-21, 09:47, w całości zmieniany 1 raz
Moim faworytem jest Shadow - jedyny najemnik, któremu wystarczy kawałek krzaka, by stać się niewidzialnym. Kiedyś zdobiłem eksperyment w Drassen. Umieściłem go w trawie na środku lokacji i otworzyłem ogień najemnikiem kawałek dalej. 7 wrogów przebiegło obok Shadowa, zatrzymując się 2, 1 (!) pole od niego. A wtedy wiadomo, jedno przymierzenie i... fajnie się na kilku polach rozmazywali. Poza tym jest zrównoważony, nie cwaniakuje, cholernie ułatwia grę w nocy i poza miastem. Kozak taki, że hej. Polecam.
Poza tym pokochałem grę z Maddogiem. Może nie jest to drugi Gus, czy Shadow, za to nikt nie ma takich tekstów jak on. Wybitny świr, nie potrafi zbyt dobrze strzelać, ale ujdzie w tłumie. Ciekawostką jest, że chodzi i biega o połowę szybciej od innych postaci i nie da się tego wyłączyć. Podkrada ci kasę.
_________________ Life is too important to be taken seriously. - Oscar Wilde
nie potrafi zbyt dobrze strzelać, ale ujdzie w tłumie
Chyba żartujesz? Maddog to owszem najciekawsza postać spotykana w Arulco, ale co do jego umiejętności bym sie czepiał. Chwile czasu poświęcić, dać karabin bez ognią ciągłego i voila! jego zwinność i zdrowie jest wysokim atutem.
dyszy "nastepnym razem jak kogoś zabije, zabiore mu płuca"
Dla mnie najlepszy jest Ivan Dolvich i jego bratanek Igor. Ten drugi z upływem czasu staje się jednym z lepszych najemników w grze. Pozatym niezły też jest Fidel tylko żę mu odwala czasami :(
_________________ Jedną z najbardziej bolesnych form zdrady jest skazanie człowieka pracy na pracę bez sensu. - Ks. Józef Tischner
Lynx. Pamiętam że siał wielkie spustoszenie ze swoją giwerą. Poza tym niedrogo kosztował i miał niezłe "bantery" z inną najemniczką, imienia zapomniałem :(
Moim faworytem jest Shadow - jedyny najemnik, któremu wystarczy kawałek krzaka, by stać się niewidzialnym
to nie do konca tak. kamuflarz daje nam tyle, ze mozemy podejsc o 1 kratke wiecej zanim wrog nas zauwazy. w zwyklym ja2 nie ma chyba znaczenia rodzaj terenu. w 1.13 (ktos gra bez tego?) nie jest juz tak rozowo poniewaz rozny rodzaj terenu wymaga roznego rodzaju kamuflarzu (wood, urban, desert) i nawet na jednej mapie mozna spotkac 3 rodzaje (droga, las, troche piachu) i trzeba naprawde uwzac, jakimi sciezkami sie chadza
Przeszedłem grę dwa razy i to gra dla tych którzy lubią Fallout Tactics Broderhod of Steel. Moim ulubionym najemnikiem jest Gus:
"Co jest Kołku !!!"
"Już to robię kołku"
"Broń się zacięła kołku"
A z moda v.1.13 najlepsza jest Victoria z Rudolfem (Kto powiedział że tylko w BG2 są romanse !!! :P)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum