Wysłany: 2009-12-04, 14:35 Jaką postacią graliście?
W tym temacie chodzi o to, żeby przedstawić jaką mniej-więcej postacią graliście (niesamowicie trudno się tego domyśleć! xD ). Jaką miała klasę? Jakiej klasy umiejętności posiadała? Którą ze statystyk miała najlepiej rozwiniętą? Jaką bronią walczyła?
Ja grałem łotrzycą. Była ona hybrydą wszystkich klas . Używała i czarów, i zdolności wojownika i zdolności łotra. Większość umiejętności była czarami (są naprawdę mocne). Najlepszą statystyką była budowa - dużo punktów życia jest obowiązkowe. Ale wszystkie statystyki miała na wysokim poziomie. Owa łotrzyca walczyła czasem mieczem i tarczą, a czasem łukiem. Muszę powiedzieć, że świetnie się spisywała ^^ .
Grę zaczynałem ładnych kilka razy, ukończyłem za to tylko raz, przy pierwszym podejściu. Później dwukrotnie dochodziłem daleko (trudno mi sprecyzować, ale na pewno do momentu zbierania członków Co7, czyli ładny kawałek) oraz wielokrotnie bardzo blisko, trochę podziemi + ewentualnie tereny przed wioską startową.
O ile przy krótszych podejściach zdarzało mi się próbować barbariana, blondyny i chyba łotrzycy, to poważniejsze próby zawsze czyniłem czarodziejką. Za głos. Cudowny po prostu. Zdarzało się przerywać grę inna postacią i zaczynać od nowa złotoustą wiedźmą :P Głupie, wiem, ale nadal mam w głowie to intrygujące "hmm... farmlands" albo "gods have mercy on their tortured souls". Ni wspominając o stawiającym włosy na głowie "och" :P
Czarodziejka, jak to czarodziejka - czarowała głównie. Chociaż śmigała w zbroi, pamiętam, że w siłę tez pakowałem, no i przypieprzyć mieczem potrafiła :)
_________________ Szarotki alpejskie som tuczące :D
Oprócz zdolności bojowych, których nie pamiętam zbytnio (mistrzostwa broni na pewno) stawiałem na otwieranie zamków, alchemię (białe miskturki!) oraz zaklinanie przedmiotów. Rozgrywka była satysfakcjonująca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum