Nie wiem czy jest już taki temat więc zakładam nowy bo mam kilka pytań:
1) EoU instalujemy przed czy po ToL?
2) wie może ktoś skąd można pobrać spolszczone mody do iwd?
Ostatnio zmieniony przez morgan 2010-02-28, 16:51, w całości zmieniany 3 razy
Dwa pytania z serii tych raczej głupszych:
1) Czy istnieje jakiś mod do jedynki, który przerabia system rozgrywki na ten z BG2 lub ID2? Gram zazwyczaj bardem, który w BG1 i ID1 był żałośnie słaby, a w BG2 z podklasą fechmistrza rozdawał karty.
2) Czy istnieje jakiś spis wszystkich modów do Ajsłindów? Wiem, że nie ma tego zbyt wiele, więc chciałbym machnąć możliwie jak najwięcej. Oczywiście nie przeszkadzają mi angielskie wersje :)
O boże, ale faux pas XD Gram na bieżąco w Baldura, a tam jest tabem, dlatego mi się pomieszało wszystko. A mógłbym przysiąc, że sprawdzałem całą klawę. No nic, głupi jestem i nic już nie mówię :P
Avid, więc może jak się słabo orientujesz to nie mów? Bo jest w trakcie produkcji, zowie się IWDTuTu. Jest w trakcie BETY więc możesz spróbować.
http://forums.gibberlings...p?showforum=109
Poza nią jest jeszcze beta IWDinBG2, ale ona była w dość wczesnym stanie. Grę ponoć dało się przejść ale z użyciem kodów na np. przechodzenie do lokacji itp.
Te bety są blisko poziomu wspomnianego Icewind Gate, co oznacza, że w praktyce są niemal niegrywalne. A szkoda.
_________________ "Yarpen przedstawiony jest jako kawał sukinsyna i prostaka, ale w gruncie rzeczy porządnego. Cechuje go rubaszny humor, potrafi jednak być poważny i szczery."
Avid, więc może jak się słabo orientujesz to nie mów? Bo jest w trakcie produkcji, zowie się IWDTuTu. Jest w trakcie BETY więc możesz spróbować.
http://forums.gibberlings...p?showforum=109
Jeśli TuTu, to pewnie trzeba mieć IWD I również, żeby to odpalić?
_________________ SiNafay Vrinn z 13tego domu Ched Nasad, prawdziwa córka Lloth!
W modyfikacji Icewind Dale Tweak Pack v.15 jest komponent, który usuwa ograniczenie doświadczenia (Remove Experience Point Cap), podobno można awansować postacie aż do 50 poziomu. Tylko, że gdy złodziejem osiągnąłem 31 (boskość) nie mogę go dalej awansować, kiedy wejdę w kartę postaci i użyję przycisku 'Awans' gra zawiesza się i automatycznie wychodzi do systemu. Początkowo myślałem, że zainstalowałem zbyt wiele modów i coś się gryzie, ale sprawdziłem to... zainstalowałem tylko Tweaks i błąd wciąż powtarza się. Czy ktoś miał podobne kłopoty?
_________________ You Don't Create Trance, Trance Created You!
In 604 Trance We Trust and love to Dance!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum