Mogę zagrać z wami, jeśli chcecie jakąs kobietę w składzie. :D
Mody sa mi obojętne - tu wasza inwencja się liczy.
Moge zdeycdować isę jeno na czarownika, w ostatecnzości złodzieja złodzieja/wojownika, inne klasy nie sprawiają mi przyjemności. ;]
Aha, mogłabym grać też tylko w łikendy. :) Za dużo nauki mam, niestety.
Jestem jak najbardziej za przechodzeniem lochów dzisiaj! Głupio mi się przyznać, ale od 4 lat ani razu nie grałem w BG2 bez tacticsa, a mimo to nigdy nie miałem okazji rozwalić ulepszonego Ilyicha - po prostu zawsze grałem z DbG :-P
Heh... za dużo nauki... za dwa miesiące mam maturę, co ja mam powiedzieć?? :-P
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
OO gramy z Carmen :P , jeszcze nigdy nie grałem z dziewczyną w ekipie, jestem ciekaw jak gra :P Sory ale dopiero przyszedłem już wieszam mody i może jeszcze dziś zdążymy zainstalować, zagram czarownikiem, niech będzie dwóch :]
Podsumowanie
Ja - łowca/kapłam
Arkanis - czarownik
Carmen - czarownik
KZL - czarownik ;)
Arkanis, może jednak weźmiesz woj/maga?
Propozycja - dzisiaj tylko przejdźmy ten ulepszony loch, potem poczekamy na resztę i już w całej ekipie zagramy ;) dzisiaj tylko trójka, chyba, że Carmen jeszcze się załapie ;) avatar dziś nie wyrobi się pisał...
Tez się nie wyrobię. Niestety. ;) Jutro tak, bo mam wolny tydzien w miare. ;]
KzL666 napisał/a:
Heh... za dużo nauki... za dwa miesiące mam maturę, co ja mam powiedzieć??
Ha, ale ja jestem w mat-fizie i mam napalonego matematyka, który oblewa połowę uczniów. Fizyczka tak samo. ;] Przerabiamy już program 3. klasy, a jestem w 1. ;]
Arkanis napisał/a:
jeszcze nigdy nie grałem z dziewczyną w ekipie, jestem ciekaw jak gra
Co to za róznica, facet czy baba? ;>
Kiedyś przeszłam kilka razy czarowniekiem, z różnymi modami, ale nie grałam dawno w BG, więc prosze o wyrozumiałość. Obeznie skupiłam sie na grze Ultima Online, wiec musze nadrobic zaległości. ;P
Właśnie zakończyliśmy pierwszą sesyjkę ;)
Spodobały nam się lochy niemilosiernie, więc eksplorujemy każdy centymetr kwadratowy pierwszego ich poziomu ;D
Problemy są z ustawieniem konkretnej taktyki (nie będę pokazywał palcami kto się wyrywa :P ), co owocuje kilkoma loadami, ale gra się BARDZO przyjemnie. Szczególnie motyw z Jaheirą ;) ale to trzeba widzieć ;)
Z małych radostek, udało mi się rozwalić Otiaga i dwa jego parszywce pełzacze, kiedy reszta była unieruchomiona. Tak, oni też mi często tyłek ratowali ;)
Hm, złodziej potrzebny na gwałt (Carmen? ;)ewentualnie woj/zlo ) i drugi zbrojny (najlepiej łamaniec, woj/mag, ewentualnie złodziej/mag - avatar, przemyśl ;) )
Dobra, zatem zagram wojem/złodziejem. Tak, na 100% ta mieszanka, po cóż tyle czarowników. ;]
Tylko dopiero w piatek. dzis mi dowalili tyle roboty, że niestety, nie mogę pograć.
Mam andizeję ze sobie poradzicie. Zresztą, ja nie lubię lochów i nic nie jest w stanie mnie do nich przekonać. :P :D
Mody, które mam sciagnac, to te opisane wyzej, czy jakies zmiany?
OK, kolejna porcja z cyklu "poczytaj mi, mamo" ;)
Wyjście z lochów na Tacticsie i Battlesie w teamie było ciężkie dość - w końcu jednak taktyka, działanie grupowe i pełna współpraca przyniosły efekty. Oczywiście, Arkanis driadom nie przepuścił :P
Na zewnątrz KZL nie było, Carmen dzisiaj nie mogła grać (oj, tyłek kuzynki będzie przetrzepany :P ), a avatara nie było... wiec z Arkanisem we dwójkę rządziliśmy ;D Cyrk poszedł sprawnie i szybko, następnie miedziany, tutaj odkryłem uroki zauroczenia zwierząt (gram łowcą/kapłanem, wiec to jego naturalna zdolność ;) ). Poszło również dość łatwo. Ah, zapomniałbym, Arkanis przerzucił się na fechtmistrza i we dwójkę siepiemy, łacznie mamy pewnie z 5 ataków :D
Trochę kradzieży drobnej, trochę tłuczenia nocnych spawnów z tacticsa i poszliśmy Maevara nawiedzić ;) Noszę buciki ukrycia i mój ł/k nie ma już problemów z cieniowaniem :P Sama walka z gildią - ech, pięknie nam wyszła (za drugim razem ) - po prostu poezja w kwestii dogadania się i taktyki, mimo, że nic nie ustalaliśmy najpierw poza tym, że przyda się Swoboda Działania ;] Maevar nie miał szans - i Renal nas wynagrodził sporą dawką expa. W planach na nast. raz - cmentarz i dzielnica mostów - czekamy na pozostałych no :D
Gra toczy się dalej, ja, Arkanis i pinusaristata (tak to się pisze? :P ) skopaliśmy już smoka, lisze liczne ( ;) ) i pomniejsze tałałajstwo, jak np. Aran z aPacka (chłopaki, nie narzekać na miśki, bo ratują tyłki :D ).
Załączam screeny ;)
Baldr003.jpg Nie ma to jak po ciężkiej walce sobie pofolgować :D
Plik ściągnięto 449 raz(y) 84,63 KB
Baldr000.jpg Troll, biedak, się rozchorował od Świętego Uderzenia ;) - pośmiertnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum