Ja uwielbiam tekst Xzara:
Nie dotykaj mnie!!!
A jeszcze beardziej go polubiłem gdy używał tego tekstu w książce BG. Oprócz niego lubię odzywki Xana i Kivana.
mnie ostatnio rozbroił niejaki Szalony Arcand (na Wybrzeżu Mieczy), krzyczący "Radosny ja, tak, tak!" Oprócz tego rzeczywiście Xan ma genialne teksty (i dlatego prawie zawsze mam go w drużynie) no i Edwin. Ale Yeslick z "Przemoc rozwiązuje najprostsze problemy. Sprawy bardziej skomplikowane trzeba przemyśleć" i Kagain z "Jest tylko jedna rzecz lepsza od złotej monety. Dwie złote monety" rządzą :-) oba krasnoludy są powalające czasami.
Wiek: 37 Posty: 862 Podziękowano 2 razy Skąd: z brzydgoszczy
Wysłany: 2006-02-19, 10:35
Dobre są teksty wszystkich szlachciców/ szlachcicy
*Precz stąd, żebraku!!!* albo *Śmierdzisz*
Quayle, Tiaxx no i oczywiście Edwin powalają tekstami wogóle.
_________________ Odwaga jest miarą wartości człowieka.
---------------------------
Ex Balor BG1, Niedoszły Mroźny Dziad
Do nieba nie chodzę, bo jest mi nie po drodze teraz jestem tu,
Co ma być to będzie, niebo znajdę wszędzie, gdy zabraknie tchu...
BTW szlachciców, to są oni jadowiący, po pierwsze nawet do wieśniaka ale uzbrojonego po zęby raczej nie odważyli by się tak gadać. A już takie texty walić do np paladyna z zajewysoką reputacją to no comments
[Dzisiaj 10:37] Cecylio: Potrzeba łopaty do śniegu, by się przekopać przez stosy echii czy szkolnych haremów.
Wysłany: 2006-02-19, 18:18
Odnośnie szlachciców... Z reguły wykańczam kodem, ot dla własnej satysfakcji :p Tak samo jak tą agentkę co ją porwali ci od grabarza :] Ale to już ręcznie, trochę reputacji poleci ale się nadrobi :]
_________________ "Tylko w milczeniu słowo,
Tylko w ciemności światło,
Tylko w umieraniu życie:
Na pustym niebie jasny jest lot sokoła..."
Odnośnie szlachciców... Z reguły wykańczam kodem, ot dla własnej satysfakcji :p Tak samo jak tą agentkę co ją porwali ci od grabarza :] Ale to już ręcznie, trochę reputacji poleci ale się nadrobi :]
czekamy aż zaczniesz znęcać się nad wiewiórkami
Odnośnie szlachty jeszcze - w BG 1 traktują nas ( w sumie wszyscy ) jak nic nie wartego przechodnia, którego nawet nie wypada się bać. Porównajcie sobie to ze zmianą nastawienia do nas w ToB - miłe :]
Wysłany: 2006-02-20, 14:01
Wiewiórki? Zależy czy będą wredne :> Jak zwykle mówię, respect to be respected ;]
A co do tekstów... Wczoraj w nocy przypomnieli mi się akurat bandyci z BG1 ze swoim "No tom wykopał mu uszy ze łba aż zdechł! Hahaha." Zawsze mnie to rozwalało ;P
_________________ "Tylko w milczeniu słowo,
Tylko w ciemności światło,
Tylko w umieraniu życie:
Na pustym niebie jasny jest lot sokoła..."
Wysłany: 2006-02-20, 16:03
'Drizzta to bym zalatwil z obiema dlonmi zwiazanymi na plecach!', 1 strzala i dead... Taaa, nie ma to jak nie przecenianie wlasnych mozliwosci u kochanych gwardzistow :P
_________________ For Ancelot,
The Ancient cross of war!
For the holy town of gods!
Gloria, gloria perpetua!
In this dawn of victory!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum