Wykonałem Mega Instalacje (opis dostępny np. na tej stronie: http://man-of-war.bloog.p...?ticaid=6445f). Wszystko jest dobrze poza jednym ważnym szczegółem. Nie ma Viconi w Peldvale. Wie ktoś gdzie się podziała?
Ostatnio zmieniony przez Philoos 2007-08-13, 15:12, w całości zmieniany 1 raz
Zapewne zainstalowałeś move npcs to easier areas czy coś takiego, kurcze moe ,a, pojjęcia, jak na nią trafię(bo tez to zainstalowałem) to dam znać, a masz stratagems czy inny moduł przenosący postacie??
[Dzisiaj 10:37] Cecylio: Potrzeba łopaty do śniegu, by się przekopać przez stosy echii czy szkolnych haremów.
Ostatnio była aktualizowana w sierpniu - dwa miesiące to i tak sporo, ale ogólne założenia nadal są słuszne, co najwyżej można seobie samemu poszuka nowych wersji modów...
_________________ Szarotki alpejskie som tuczące :D
Problem jest taki że pomimo robienia wszystkiego według poradnika w BGII mam czarny ekran i nic nie działa. Przeglądałam log i wygląda na to, że utknęło na szukaniu Align.2da (a na dysku jest) A na BGT mam za mały dysk... :-( :-(
[ Dodano: 2007-10-26, 08:24 ]
sciągnęłam BGT-Weidu może to zadziała zamiast rozwalonego TuTu. :)
[ Dodano: 2007-10-29, 14:47 ]
Problem tkwił w RNDEQUIP.2da i w niepełnej instrukcji dołączonej do TuTu. Znalazłam pełną i od wczoraj TuTu śmiga :) :) :)
_________________ SiNafay Vrinn z 13tego domu Ched Nasad, prawdziwa córka Lloth!
Czy zdarzyło sie wam, żeby Miecz Xana po zdobyciu "przykleja" się do plecaka i nie da się z nim czegokolwiek zrobić?
(BG1)I gdy usuwacie kogos z drużyny, osoby te stoja w miejscu i nie ma mozlwiości w zaden sposob ich potem zatrudnic, czy tez odesłać do jakiejś gospody. Kiedy chcecie z nimi pogadać wyskakuje "[...] nie ma ci nic do powiedzenia"
Wysłany: 2009-04-25, 08:37
Czy Trilogy jest kompatybilne z BG1NPCProject ? Czy nie ma problemów po instalacji tego drugiego dodatku ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum