A są może jakieś specjalne bronie do zdobycia na tym trybie? Bo ja na nim nie grałem jeszcze ale coś tam słyszałem że są jakieś lepsze bronie do zdobycia.
W IWD nei jestem pewien gdyz za długo nei grałem w tym trypie ale w IWD tak. Zajżyj do sklepu w Targos a okaże się że wiele fantów zostało dodanych lub zmienionych.
_________________ "Jeden to wszystko, wszystko to jeden"
Wysłany: 2005-10-22, 22:21
Jak grałam w ID2 na sercu furii to w klasztorze czarnego kruka (czy jak on się nazywał, darujcie, nie pamiętam dobrze), w czasie przechodzenia pierwszej komnaty w próbie ośmiu komnat wszystkie postacie oprócz tej co przechodziła próbę dostały nagle 30 poziom, status boskość, wojownik miał ponad 1500 pż, mag ponad 600, statystyki im podskoczyły do 30, i potem tylko kapłan był normalną postacią, na dwudziestym poziomie i ze 120 pż, ze statystykami rzędu 10-20. Dziwne. I chyba trochę odbierające chęć gry.
Ja grałem w obydwie części na sercu. W jedynce poległem na finale, bo dosłownie nic nie wchodziło. W dwójce poległem na komnatach prób, bo nie mogłem przetrwać tych słupów ognia. One były zbyt masakryczne. Ale jeszcze kiedys sie z tym rozprawię.
Ja na HOF przeszedłem oby dwie części, ale nie ukrywam że stworzyły mi w niektórych momentach nie lada problemy. A co do słupów ognia, to można je przecież ominąć, przecież widać gdzie uderzą.
Serce Furii to świetna sprawa, wtedy dopiero zaczyna się trudny poziom ;) Jednak wynagrodzeniem za to są dużo potężniejsze odpowiedniki przedmiotów ze zwykłego trybu. Ja zawsze grałem tak:
3 x zbrojny (IWD: paladyn, łowca, wojownik,; IWD II: paladyn, barbarzyńca, mnich lub wojownik)
1 x kapłan
1 x mag
1 x złodziej
Grało się wspaniale, zwłaszcza mój złodziej i mag siali spustoszenie. W trudnych momentach mag używał czary przywołań, jak wiadomo potwory przywołane w HoF uzyskują premie do obrażen, obrony, rzutów i życia, więc same mogły bez problemu wykończyć wrogów :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum