Poprzedni temat «» Następny temat
[IwD II] Serce Furii - opinie, uwagi
Autor Wiadomość
Enselor

Wysłany: 2005-07-18, 19:57   [IwD II] Serce Furii - opinie, uwagi

Wydzielony z tematu ogólnego - m

ja grałem tyle ze w dwójke nawet dobrze mi szło lecz szybko straciłem do tego cierpliwość
Ostatnio zmieniony przez Ril 2021-10-02, 11:18, w całości zmieniany 3 razy  
Podziękuj autorowi tego posta

Vaelleas Baenre

Wysłany: 2005-10-06, 16:04   

A są może jakieś specjalne bronie do zdobycia na tym trybie? Bo ja na nim nie grałem jeszcze ale coś tam słyszałem że są jakieś lepsze bronie do zdobycia.

Shinigami
Zasłużony
Bóg Śmierci

Podziękowano 10 razy
Wysłany: 2005-10-06, 16:32   

W IWD nei jestem pewien gdyz za długo nei grałem w tym trypie ale w IWD tak. Zajżyj do sklepu w Targos a okaże się że wiele fantów zostało dodanych lub zmienionych.

Li 
Przyjaciel Klanu
Lisior

Podziękowania: 35/11
Wysłany: 2005-10-22, 22:21   

Jak grałam w ID2 na sercu furii to w klasztorze czarnego kruka (czy jak on się nazywał, darujcie, nie pamiętam dobrze), w czasie przechodzenia pierwszej komnaty w próbie ośmiu komnat wszystkie postacie oprócz tej co przechodziła próbę dostały nagle 30 poziom, status boskość, wojownik miał ponad 1500 pż, mag ponad 600, statystyki im podskoczyły do 30, i potem tylko kapłan był normalną postacią, na dwudziestym poziomie i ze 120 pż, ze statystykami rzędu 10-20. Dziwne. I chyba trochę odbierające chęć gry.

hans olo

Wysłany: 2005-12-21, 12:20   

Ja grałem w obydwie części na sercu. W jedynce poległem na finale, bo dosłownie nic nie wchodziło. W dwójce poległem na komnatach prób, bo nie mogłem przetrwać tych słupów ognia. One były zbyt masakryczne. Ale jeszcze kiedys sie z tym rozprawię.

Wielka Metalowa Maszyna

Wysłany: 2005-12-21, 17:56   

Ja na HOF przeszedłem oby dwie części, ale nie ukrywam że stworzyły mi w niektórych momentach nie lada problemy. A co do słupów ognia, to można je przecież ominąć, przecież widać gdzie uderzą.

Cannabis 

Podziękowania: 1/3
Wysłany: 2007-06-07, 15:18   

Serce Furii to świetna sprawa, wtedy dopiero zaczyna się trudny poziom ;) Jednak wynagrodzeniem za to są dużo potężniejsze odpowiedniki przedmiotów ze zwykłego trybu. Ja zawsze grałem tak:
3 x zbrojny (IWD: paladyn, łowca, wojownik,; IWD II: paladyn, barbarzyńca, mnich lub wojownik)
1 x kapłan
1 x mag
1 x złodziej

Grało się wspaniale, zwłaszcza mój złodziej i mag siali spustoszenie. W trudnych momentach mag używał czary przywołań, jak wiadomo potwory przywołane w HoF uzyskują premie do obrażen, obrony, rzutów i życia, więc same mogły bez problemu wykończyć wrogów :)

Odpowiedz do tematu