Tym razem nie będę się rozpisywał. Mój głoś idzie na Javika. Jego tekst "throw it out the airlock" już dla mnie jest kultowy
_________________ [Dzisiaj 22:47] Jolan: Hmm, w sumie w komentarz twórców było wiele o rozbudowie twierdzy. Co jeśli można dobudować zamtuz?
[Dzisiaj 22:49] Tuldor88: Wtedy będzie to już "ku***sko dobra twierdza" :P
Ostatnio zmieniony przez Vinci 2015-01-05, 21:31, w całości zmieniany 1 raz
"Because you still have hope that this war will end with your honor intact. Stand in the ashes of a trillion dead souls, and ask the ghosts if honor matters. The silence is your answer"
Wysłany: 2015-01-05, 13:18
Głos poszedł na Tali, chociaż Garrus niczym jej nie ustępuje. Miło mnie też zaskoczyła Liara, która w jedynce była straszną nudziarą. Szkoda tylko, że nie ma zupełnie znaczenia, że została Shadow Brokerem. Ale to w sumie zrozumiałe. Broń Boże, żeby wątki posuwające fabułę do przodu, w znaczący sposób zmieniające uniwersum i/lub mające interesujący build-up w jedynce, były czymś innym niż DLC.
Z resztą jest gorzej. James co prawda nie jest tak okropny, jak się tego obawiałem i nawet daje radę jako reprezentant zwykłych żołnierzy. Nawet jeśli jest objawem przymilania się EA do fanów Call of Duty. Motyw ciała EDI jest miejscami mocno idiotyczny i żenujący, ale nie był kompletnie chybionym pomysłem. Powraca też Kapitan Kajdan, czyli najnudniejszy biały człowiek galaktyki. Jupi.
Javik to takie marnotrawstwo potencjału, że szkoda gadać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum