Małe niedopatrzenie effect 355 jest wykorzystywany przez'
Fanged Mirror of Yehcir-Eya, czyli fangmirr.itm.
Można to otrzymać od Nordoma
Kierując się opisem przedmiotu, należy wnioskować,że nie działa on należycie.
Efekt min.zadaje obrażenia ofierze, po 20-25 pkt na rundę, ale jakiego typu?(na pewno nie od trucizny, czy też magiczne,bo nie działa na Lothara)., no i powstały"klon" ma tyle pkt życia ile ofiara. Też nie od razu te obrażenia się pojawiają, zdaje się że wpływ na ich pojawienie się może mieć zgon Bezimiennego
Sugestie co do maszynki, inne pomocne komendy od znawców itp. itd. ;) - byłyby bardzo mile widziane.
Jak było wspomniane potrzeba tu kreatywności, na razie nie ma parcia do dialogów czysto fabularnych, ot szukamy treści dla npc. Aczkolwiek jeśli ktoś naprawdę czuje się na siłach i jest dobry w te klocki...
_________________ Jedną nogą w grobie, a drugą w enhanced edition.
Zrobiłem umiejętność specjalną (innate), g-ina1; wdrożyłem ją do cre i super działa. A teraz CYRK - nie da się tego powtórzyć! Dodanie jakiegokolwiek czaru/zmiana na innate nie działa. Tylko g-ina1.spl jest dobre. Chore?;p.
Nie mam zielonego pojęcia jak udało mi się to zrobić, że pierwszy innate działa. Jeden bless (g-ina1) działa, a drugi chociaż jest kopią pierwszego z inną nazwą pliku (g-bbina1) już nie... W NI wszystko podmienione.
Podsyłam to co niezbęde do uruchomienia postaci, wraz z ui.menu, ponieważ domyślnie dla customowych char, zdolności specjlane są niedostepne.
Wiem, że złote lata tego forum przeminęły :D, jednak nikt nie ma ochoty napisać inteligentnego dialogu (hehe)?
Przyznam, że potrzebujemy zapchaj-dziury = nie muszą to być questy (ale mogą), byle ciekawie się czytało.
Jeżeli ktoś ma talentu ciutkę to zachęcam do kontaktu ;D.
_________________ Jedną nogą w grobie, a drugą w enhanced edition.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum