Wysłany: 2023-10-22, 11:19 Paperdoll i avatar złodzieja a kolczuga.
Na Żmijowej Przeprawie pokonałem tą grupę elfów najemników i zdobyłem kilka przedmiotów w tym elfią kolczugę +1. Z jej opisu wynika że mogą jej używać złodzieje jednak w grze złodziej nie może jej założyć. Użyłem więc Near Infinity żeby pozwolić złodziejowi ją nosić. No i tu pojawia się problem. W grze nie ma paperdolla i avatarów złodzieja w kolczudze ponadto złodziej bez pancerza korzysta z wyglądu wojownika. W EE są osobne pliki BAM na wygląd złodzieja w kolczudze. Na początek przeniosłem pliki wyglądu złodziejki w zbroi skórzanej z EE do WoBG (bo chodzi mi konkretnie o kobietę złodzieja człowieka) podmieniając pliki no i działa pojawił się nowy paperdoll w zbroi skórzanej. Jednak gdy próbuję podmienić wygląd złodziejki bez zbroi to muszę zamienić też wygląd wojowniczki bez armora co jest bez sensu. Tak samo przerzucenie wyglądu złodziejki w kolczudze z EE do WoBG sprawia że nowe pliki w Near Infinity są jako nie zainstalowane w override a nie w BAM. Czy da się jakoś zakodować by złodziejka w kolczudze korzystała z nowego paperdolla i avatarów? By ta nowa warstwa pancerza wgl była zainstalowana?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum