No tak, czyli nie ma samodzielnego moda npc project, a więc muszę zainstalować Nowe Opowieści z Wybrzeża Mieczy tak czy siak, no nic, rozumiem
10 NPC Project to stara nazwa moda NOzWM.
NOzWM przy instalacji sprawdza czy jest zainstalowany mod Npc Project autorstwa innego modotwórcy niż autora NOzWM. Ten mod jest ogólnie dostępny, na różnych serwerach międzynarodowych, jak i tu(na COBie).
No tak, czyli nie ma samodzielnego moda npc project, a więc muszę zainstalować Nowe Opowieści z Wybrzeża Mieczy tak czy siak, no nic, rozumiem
10 NPC Project to stara nazwa moda NOzWM.
NOzWM przy instalacji sprawdza czy jest zainstalowany mod Npc Project autorstwa innego modotwórcy niż autora NOzWM. Ten mod jest ogólnie dostępny, na różnych serwerach międzynarodowych, jak i tu(na COBie).
Rozumiem, a podałbyś linka do najnowszej wersji po pl?
A odnośnie tego moda NOzWM, to on zmienia poziom trudności przeciwników?
Chodzi mi o to, czy w modzie NoZWM jest ta najnowsza wersja moda npc project którą podlinkowales (czyli ta 32 najnowsza) zawierająca 10 przyłaczalnych towarzyszy po pl?
......zawierająca 10 przyłaczalnych towarzyszy po pl?
NOzWM zawiera 10 towarzyszy.
Wcześniej źle napisałem że NOzWM zawiera Npc Project.
A jest tak że przy instalacji NOzWM sprawdza czy jest Npc project.
Więc najpierw instaluje się Noc Project, później N0zWM.
greegarak, czekaj no mieszasz chłopakowi dwa mody teraz.
dunio, BGEE 10 NPC Projekt, to pierwotna nazwa moda dodającego 10 przyłączalnych towarzyszy to BGEE, autorstwa nowusa777. Od tego czasu mod się znacznie rozrósł, zostały do niego dodane nowe lokacje z dodatkowymi zadaniami i autor zmienił nazwę moda na Nowe Opowieści z Wybrzeża Mieczy (NOzWM), który to mod zastąpił oryginalny BGEE 10 NPC Project. NOzWM zawierają wszystkich 10 NPC z pierwotnego moda. Mod ten jest całkowicie po polsku i nie został (z tgo co wiem) przetłumaczony na inne języki.
Tak więc instaluj NOzWM i tam będziesz miał wszystkich NPC, o których pytasz.
BG1 NPC Project z kolei to zupełnie inny mod, hostowany na stronie Gibberlings3, który dodaje wiele nowych dialogów z oryginalnymi postaciami z BG1, tak więc nie dodaje on do gry nowych NPC.
_________________ Then they summoned me over to join in with them
To the dance of the death.
Into the circle of fire I followed them
Into the middle I was led
W opisie jest ,, w tym także groźnych przeciwników " Mam nadzieję że mod nie jest jakiś mega trudny bo nie jestem jakimś super dobrym graczem w baldura heh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum