Poprzedni temat «» Następny temat
Titan Quest
Autor Wiadomość
sajok 
Przyjaciel Klanu

Podziękowania: 37/115
Wysłany: 2023-10-06, 17:45   

Mi natura jakoś tak pasuje do moich ulubionych Łowów :smile: Uważam, iż Serce Dębu przydaje się w zasadzie każdej postaci zaś Wilki są - w kupie - najlepszymi petami i też sprawdzają się u każdej postaci. Licz jest może zdecydowanie silniejszy, ale tylko jeden. Natomiast zgadzam się: nie jest to najsilniejsze mistrzostwo. Wojna to rzeczywiście bardzo uniwersalne mistrzostwo z najlepszym buffem/debuffem, w zasadzie najlepszą w ogóle umiejętnością jaką jest Sztandar Bitewny. Zresztą wracając do Tokseusza to - przynajmniej dawniej tak było - sztandar wystarczył za wszystkie inne rzeczy, żeby go rozłożyć na łopatki.
Podziękuj autorowi tego posta

torian 

Podziękowania: 39/16
Wysłany: 2024-01-10, 23:19   

Zwracam honor, na Haruspika nie ma mocnych. Gramy sobie teraz co-opa i zacząłem wreszcie rozumieć jak rewelacyjne jest mistrzostwo łowów. Zdecydowałem się po raz pierwszy na łucznika (łowy + łotrostwo) i jest to postać o absurdalnej sile ognia. Może też z powodzeniem robić za tanka, przynajmniej na przeciwników walczących wręcz bo ciężko trafić tę postać. Największym niebezpieczeństwem są przeciwnicy z odbiciem bo kiedy taki na przykład czarodziej smokowców niespodziewanie odpali odbicie to sam zasadzam sobie headshota. Dosłownie sam zabijam siebie pojedynczym strzałem.
Steam

Pavlus 
Przyjaciel Klanu
Erpegozjad

Podziękowania: 30/61
Wysłany: 2024-01-12, 12:56   

Iiitam Haruspick^^ Conqueror i tyle ;)
Nie no - nawet mój robiony na pałę co-opowy haru miał ładny dmg.
[Dzisiaj 10:37] Cecylio: Potrzeba łopaty do śniegu, by się przekopać przez stosy echii czy szkolnych haremów.

- Nic dodać, nic ująć^^

Odpowiedz do tematu