Czas pokaże - wszystko zależy od moich aktorów, a nie mogę ich pospieszać, bo przecież to projekt pro bono.
Takich rzeczy się nie przyspiesza. Artystyczna praca wymaga weny i czasu. Nie przejmuj się, jeśli o mnie chodzi mam w co grać, więc jak wydasz nową wersję na jesieni, będzie git. Na razie kończę Wiedźmina 3, potem w kolejce czekają Pentiment i Wartales. A potem BG3 i (jeśli Bethesda tego nie spartoli) Starfield. No i w międzyczasie pewnie jeszcze Hogwarts Legacy. Także mam co ogrywać do tego czasu :)
_________________ Then they summoned me over to join in with them
To the dance of the death.
Into the circle of fire I followed them
Into the middle I was led
Hej chciałem się zapytać czy ma ktoś może tą wersję dla EET i mógłby się podzielić ;)
Pisałem do Nowusa ale wygląda na to że od dłuższego czasu tu nie zaglądał a chciałbym niedługo ruszyć z instalacją :)
...czy ma ktoś może tą wersję dla EET i mógłby się podzielić ;)
Pisałem do Nowusa ale wygląda na to że od dłuższego czasu tu nie zaglądał a chciałbym niedługo ruszyć z instalacją :)
Chyba nikt nie ma takiej wersji,bo jeszcze/nigdy nie wyszła. Przynajmniej oficjalnie przez Nowusa .
...czy ma ktoś może tą wersję dla EET i mógłby się podzielić ;)
Chyba nikt nie ma takiej wersji,bo jeszcze/nigdy nie wyszła. Przynajmniej oficjalnie przez Nowusa .
Tak oczywiście chodziło mi o wersje, które wysyłał tutaj w prywatnej wiadomości do ludzi jak na przykład pisał w poście z 2023-04-28 15:33 :)
Prace nad modyfikacją trwają. Nadal nie otrzymałem od niektórych aktorów brakującego dubbingu, więc cierpliwie czekam. Nie ma też co ukrywać, że nadeszło lato, mam trochę wakacyjnych planów, więc niewykluczone, że oficjalne wydanie przesunie się na koniec lata/początek jesieni. Czas pokaże - wszystko zależy od moich aktorów, a nie mogę ich pospieszać, bo przecież to projekt pro bono.
Jak tam postępy nad aktualizacją? Z chęcią bym dołączył ten dodatek do mojej rozgrywki EET.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum