Poprzedni temat «» Następny temat
Nowe Opowieści z Wybrzeża Mieczy - pytania, błędy, pomysły
Autor Wiadomość
Cannabis 

Podziękowania: 1/3
Wysłany: 2022-12-31, 14:53   

Hej, dawno mnie tu nie było, więc witam i życzę szczęśliwego roku jednocześnie i grubego sylwestra :)

Wróciłem do Baldura 2 dni temu po wielu latach przerwy. Zainstalowałem wersję Enhanced, z SoD i Black Pits. Do tego zainstalowałem NPc Project, Unfinished Business i Nowe Opowieści z Wybrzeża Mieczy - prawie wszystko śmiga i gra jak na razie.

Mam 2 problemy:

- z głownym zadaniem w Brandween, doszedłem na sam doł wykopalisk, pokonałem golema lodowego, wlazłem do skarbca a tam nic nie ma, skrzynie zamknięte magicznie, ja mam znaleźć jakiś klejnot ... Jestem ślepy, głupi, czy jakiś błąd że go nie ma?

- przyłączyłem Alerthe (damę do towarzystwa, bardkę), wykonuję jej questy ( aktualnie mam zabić jej byłego alfonsa z we Wrotach Baldura, ale koncze etap Nashkeel dopiero) i pewnego dnia pod kuznia w Beregoście zatrzymała mnie Tekla i przyzwała migoczące psy (czy jakos tak), zabiłem je podczas, gdy ona zniknęła na czas walki, po czym pojawiła się i nie ma żadnej interakcji. Nic się nie odzywa do bardki, moja towarzyszka też nie podjęła rozmowy z Teklą a nie ze mna na temat zamachu, opcja rozmowy na Tekli. też nie skutkuje
Podziękuj autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu