Niektórzy z Was już wiedzą, bo pisałem o tym w innym wątku. Pozostałych miło mi poinformować, że Icewind Dale NPCs mod autorstwa Kulyok jest od niedawna dostępny w polskim przekładzie.
Jest to najstarsza tego typu modyfikacja do Icewind Dale (jej pierwsza wersja ukazała się w 2008 roku). Mod wprowadza 5 przyłączalnych postaci, które nie milczą. Reagują na otoczenie i nawiązują relacje z głównym bohaterem oraz ze sobą nawzajem.
A jest szansa, żeby przesłać tłumaczenie do autora moda, żeby znalazło się oficjalnie w paczce z modem?
_________________ Then they summoned me over to join in with them
To the dance of the death.
Into the circle of fire I followed them
Into the middle I was led
A jest szansa, żeby przesłać tłumaczenie do autora moda, żeby znalazło się oficjalnie w paczce z modem?
Wysłałem go do Jastey dwa tygodnie temu (Kulyok już się nie zajmuje tym modem). Potwierdziła, że w stosownym czasie opublikuje nową wersję.
EDIT: Jastey już to zrobiła, jak by co. Mniej więcej od tygodnia na oficjalnej stronie projektu jest wersja z zaimplementowanym polskim tłumaczeniem. Zostawione przeze mnie linki (tutaj i w innych wątkach) zostały zaktualizowane i tam właśnie prowadzą (poprzez stronkę zliczającą kliknięcia). :-) Więcej o tym modzie można dowiedzieć się bezpośrednio na Pocketplane.net. Jest tam dość obszerne Readme.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum