Mod jest naprawdę niezły, warto się z nim zmierzyć. Tutaj znajdziesz wersję, która powinna poprawnie instalować się na starym BG1.
Edit:
O proszę, morgan przypomniał mi, że mamy też wersję z poprawionym tłumaczeniem: klik.
Nie wiem czemu, ale przy instalacji moda w języku polskim wywala mi błąd że nieznaleziono jakiś składników. Udało mi się zainstalować tylko w języku angielskim.
Nie mam teraz możliwości sprawdzenia tego moda na starym BG niestety. Nie dało rady zainstalować wersji PL nawet z tym zaimplementowanym tłumaczeniem? Nie tym poprawionym przez WoA?
Wiek: 36 Posty: 46 Podziękował 13 razy Skąd: Świętochłowice
Wysłany: 2020-08-07, 10:00
memory napisał/a:
p.jakub88 napisał/a:
Cytat:
Mod jest naprawdę niezły, warto się z nim zmierzyć. Tutaj znajdziesz wersję, która powinna poprawnie instalować się na starym BG1.
Edit:
O proszę, morgan przypomniał mi, że mamy też wersję z poprawionym tłumaczeniem: klik.
Nie wiem czemu, ale przy instalacji moda w języku polskim wywala mi błąd że nieznaleziono jakiś składników. Udało mi się zainstalować tylko w języku angielskim.
Nie mam teraz możliwości sprawdzenia tego moda na starym BG niestety. Nie dało rady zainstalować wersji PL nawet z tym zaimplementowanym tłumaczeniem? Nie tym poprawionym przez WoA?
Udało mi się zainstalować moda z polskim tłumaczeniem - z pierwszego linka co mi dałeś.
Wiek: 36 Posty: 46 Podziękował 13 razy Skąd: Świętochłowice
Wysłany: 2020-08-16, 14:50 Stone of Askavar - bard na Jarmarku
Cytat:
Przy okazji na liście Arista znajdziesz jeszcze jedną ciekawą pozycję, to
The Stone of Askavar.
Apropo tego moda: gdzie dokładnie na Jarmarku w Nashkel znajduje się bard z którym należy porozmawiać po odebraniu listu od bandytów na północ od Nashkel? Nie umiem go znaleźć.
Znalazłem też zdjęcie z pozycją barda, ale go tam nie znalazłem. Może on tam stoi tylko o odpowiedniej porze dnia?
EDIT: Za pomocą kodu konsoli udało mi się przywrócić barda w odpowiednie miejsce i porozmawiać z nim. Widocznie któryś z modów jakie mam zainstalowane jest niekompatybilny ze Stone of Askavar 2.2. Przepraszam za zawracanie głowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum