Baldurian's Bibliothek is an unofficial Add-On for Baldur's Gate.
This expansion adds new secret artifacts and new characters with individual combat strategies. The included character editor allows players to change several attributes of characters and allow you to equip the character with things you want (for example: rings, shoes, armor, spells, rare artifacts, weapons, drinks or belts of your choice).
Pierwsza myśl jaka mi przychodzi do głowy to 'niemcy'. Mieli kiedyś dość ogarniętą scenę Infinity robiącą spore modziszcza, może mieli kiedyś taki projekt. Ale mogę powiedzieć, że mimo iż od 5 lat staram się wiedzieć o każdym najmniejszym modzie do Infinity, pierwsze słyszę/widzę coś takiego.
_________________ "Yarpen przedstawiony jest jako kawał sukinsyna i prostaka, ale w gruncie rzeczy porządnego. Cechuje go rubaszny humor, potrafi jednak być poważny i szczery."
Sami 'Niemcy' niezbyt dobrze to kojarzą:
http://www.baldurs-gate.e...ians+bibliothek
1999 - to ten 'mod' by musiałby być jednym z najstarszych, ciekawi mnie czy te "sekretne artefakty" to było coś faktycznie nowego czy po prostu przedmioty z gry typu buty szybkości w ekwipunku wysokopoziomowej wyeksportowanej postaci...
Czy to nie jakiś fake? Googlowanie nie daje nic poza w/w stroną i jej cytowaniami. Zastanawiający brak informacji, jak na produkt wydany komercyjnie. Albo był tak beznadziejny, że nie warty wzmianki.
_________________ "There are also some elements of the game that are not «broken» but could do with a tweak to make them just a little better in some way."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum