Wysłany: 2011-07-27, 17:25 Mass Effect w najnowszym CD-A!
Do najnowszego CD-A oprócz dwu części znakomitej Syberii będzie dołączony Mass Effect wraz z dodatkiem Bring Down the Sky. Jest to doskonała okazja dla tych, którzy jeszcze z tym tytułem się nie zapoznali. Gorąca go polecam, jako że jest o wiele lepszy niż Mass Effect 2 aka "Drużyna Pierścienia w kosmosie".
Wiek: 30 Posty: 1432 Podziękowania: 39/38 Skąd: Z chomikowa
Wysłany: 2011-07-27, 17:44
Bullcrap, dwójka jest lepsza. Lepsza rozgrywka, fabularnie podobny stopień prymitywizmu, ale przynajmniej więcej fajerwerków i pompy.
Zestaw znakomity, ale na szczęście mam i ME i obie Syberie. CDA jest sens kupować teraz wyłącznie dla pełniaków, co boli mnie dość mocno. No ale nie ma co płakać, wygrał lepszy.
CDA jest sens kupować teraz wyłącznie dla pełniaków, co boli mnie dość mocno
Coś w tym jest - miałem ostatnio w rękach czerwcowy czy lipcowy numer, pierwszy po kilkuletniej przerwie. Zgłupiałem, gdy zobaczyłem jak schudli. Teksty całkiem w porządku, ale cztery na krzyż. Gamewalker, którego uwielbiałem, w szczątkowej formie. Dużo o konsolach, ale to chyba naturalne, rynek na tyle się zmienił przez ten czas, ze teraz to chyba nieoddzowne, zresztą nie wiem. A AR - mój faworyt z dawnych czasów - też malutki, w zupełnie odmienionej szacie graficznej. No i było tam więcej zdjęć niż tekstu, niedobrze. Za to typograficznie są naprawdę prze-świetni, no i gry dają porządne. Wygląda na to, że od czasów gdy kupowałem w miarę regularnie zrobili zwrot o 180 stopni.
_________________ Szarotki alpejskie som tuczące :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum