Keleborn
Wysłany: 2010-11-27, 10:02
Takie pytanie mam romans z Viconia ale mam tez Yasreane w drużynie i po pewnym czasie występuje konflikt i Viconia kończy romans. Zmieniłem zmienna Yasreanaconflict czy coś w tym stylu z 2 na 1 przy pomocy Shadow Keepera. Czy to wystarczy żeby romans dalej szedł?
Czy ścieżka przyjaźni z Ys powoduje konflikty tylko z Aeria, Jaherią I Viconią?
Pytam się bo zamierzam, mieć romans z Kim albo Skie (npc z innych modów), czy mam się również spodziewać konfliktów?
Teraz na Skie się przerzucił... nie wiem co Ty wybierasz takie romanse... Ani Skie ani Kim nie są jakieś super... W Kim mnie trochę denerwuje, że ma soundset po angielsku. Właściwie to chyba zapomniałem o dodaniu ją na listę...
...ale co do tematu - to wszystko zależy od modu. Skie nie ma konfliktu z Yasraeną, Kim to nie wiem, ale powinno być w readme Kim, jeżeli jest taki crossmod.
zazwyczaj crossmody, konflikty między postaciami z modów są uwzględniane w readme. Tak, powinno być wspomniane, ale w tym wypadku prędzej u Kim, niż u Yasraeny, bo Kim jest młodziutka (jeżeli chodzi o wydanie moda) w porównaniu do Yasraeny, która jest jakoś chyba z 2005 pewnie...
Witam, mam problem z Yasraena. Jestem już w podmroku, znalazłam Divalira, ale nie mogę go uwolnić, bo twierdzi że mam "krew Yasraeny na rękach" i ją pomści. Problem w tym, że mam ją w drużynie i ma się dobrze. Co więcej sama robi się wtedy wroga i atakuje twierdząc, że wydałam Divalira za nagrodę, choć nie miało to miejsca. Miał ktoś z tym problem? Jak to rozwiązać?
Gdzie jest Tsabrak, nie mogę znaleźć... Trudna sprawa z tym Divalirem zwłaszcza, że muszę go uwalniać kiedy już całe miasto mnie sieka, z utrudnmiaczem, więc nie da się wygrać ;p
EDIT: ewentualnie podajcie mi nazwę tej różdżki o której Divalir mówi to otworzę klatkę w ten sposób dzięki Shadowkeeperowi. Dzięki.
Znalazłem Tsabraka, podaję informację dla tych co mogliby w tym temacie szukać odpowiedzi.
Tsabrak, kapitan grupki drowów pierwsze piętro miasta Ust Natha (wejscie na górę zaznaczone na głównej mapie, tuż przy Gildii Wojowniczek)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum