Kiedyś to dopiero mialem wlosy... na zdjęciu z 3 klasy podstawowki moja glowa świecila od fleshu lampy blyskowej ;) ale teraz mi sciemniały :( najwyzej kiedys utlenie :D
_________________ Cos sie zmieni...starsi muszą odejsc zeby zrobic miejsce młodym...
ja nie chce byc bogaty, ja nie chce zdrowia, ja chce zrozumiec kobiety
OK, zrób sobie tydzień wolnego i wszystko Ci wytłumaczę ;) Tylko przygotuj się, że za przekazanie C tej wiedzy JUŻ nie będziesz bogaty :]
Hm, jako że nie bardzo posiadam stronę, gdzie można by mnie podziwiać, ponownie zareklamuję grupę :P
Wpadajcie na www.fireangels.org , powinny być filmiki, których jeszcze nei było - a gdzieś tam i ja jestem. No i są jakieś fotki... są... taaak :]
Asc, wasze szoł już na zdjęciach wymiata:))) Strach pomysleć, jak to fajnie musi wyglądać na żywo*_*
Leon, szkoda, że nie większe te zdjątka... No i na drugim zastanawia ta ręka i fragment rudych włosów, ach:P
Cytat:
jeszcze inna:
"uwazam, ze nie jestem ladna" (czy jakos tak)
- a pozniej pokazuje zdjecie ktore temu klam zadaja...
To aluzja? Nie należę do osób fałszywie skromnych, po prostu piszę to, co myślę. Co do zrozumienia kobiet- nie licz na to;)
Tak samo jak ja przestałam wierzyć, że zrozumiem facetów.
_________________ can't believe how strange it is to be anything - at all
Kinski chyba Ty powinienes nam zaplacic tytulem odszkodowania za straty moralne.. :P a tak na serio to inaczej sobie Ciebie wyobrazalem... :) ale to nic... i zeby moje nie bylo offem to ten post jest zapowiedzią . Otoz w ciągu tygodnia w galerii stronki zamieszcze kilka aktualnych zdjątek Solarka (te ktore są byly robione rok temu...) takze zapraszam do podziwiania i delektowania sie prawdziwym pięknem... 8) :P
_________________ Cos sie zmieni...starsi muszą odejsc zeby zrobic miejsce młodym...
Lori.... piękne zdjęcie. Piękna ty. *_*
Coin- masz mega te włosy:D ja w zasadzie nie wyobrażam wyglądu sobie ludzi poznanych w necie, ale muszę przyznać, że na to bym nie wpadła i że to w jakiś sposób szok był... ;)
Racja, po stokroć. To jakaś reguła - wszystkie kobiety mądre i dojrzałę udzielające sięna forach są śliczne :|
chise napisał/a:
Coin- masz mega te włosy:D
Już nie mam :( Musiałem trochę podciąć tydzień temu, mam tylko do ramion ( trzy lata zapuszczania w parę chwil diabli wzięli. Wrr. ). Na pocieszenie zrobiłem sobie kolorek zielononiebieski ( szkoda tylko, że nie na stałe - ale proawdopodobnie do szkoły by mnie nie wpuścili ).
Lara, na tym drugim jesteś śliczna** Po za tym jakoś tak fajnie zrobione- albo przerobione;)
A to pierwsze mi się kojarzy z.. chińską laleczką. Włosy upięte do góry i skośne oczy:>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum