Poprzedni temat «» Następny temat
W co teraz gracie?
Autor Wiadomość
Philoos 
Zasłużony


Wiek: 34
Posty: 866
Podziękowania: 24/11
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-11-16, 01:11   W co teraz gracie?

Akurat odświeżam sobie Max Payne'a 2, zacna gierka.
Btw: znacie jakieś ciekawe ewolucje, jakie można wykonać w bullet time? I czym się różni Bullet time combo od zwykłego?
Wróciłbym i do jedynki, ale płytka się porysowała :/
_________________
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Vinci
Zasłużony


Posty: 2497
Podziękowania: 245/53
Wysłany: 2008-11-16, 01:54   

Cytat:
Akurat odświeżam sobie Max Payne'a 2, zacna gierka.


Miało być DD ;>

Philoos napisał/a:
Btw: znacie jakieś ciekawe ewolucje, jakie można wykonać w bullet time? I czym się różni Bullet time combo od zwykłego?


Łoo, to tam dało się robić jakieś combosy? :P Bo z tego co ja pamiętam, to standardowe ewolucje + szybsza zmiana magazynka na bullet tajmie i nic więcej ;)
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Philoos 
Zasłużony


Wiek: 34
Posty: 866
Podziękowania: 24/11
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-11-16, 02:10   

Vinci napisał/a:
Miało być DD ;>

W to muszę najperw zagrać pierwszy raz, żeby późnie odświeżyć :P
Cytat:
Łoo, to tam dało się robić jakieś combosy? :P Bo z tego co ja pamiętam, to standardowe ewolucje + szybsza zmiana magazynka na bullet tajmie i nic więcej ;)

Niby nazwa Bullet time Combo sugewruje, że tak ;) A jak szybciej przeładować magazynek??
_________________
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Vinci
Zasłużony


Posty: 2497
Podziękowania: 245/53
Wysłany: 2008-11-16, 02:29   

Philoos napisał/a:
A jak szybciej przeładować magazynek??


Dawno nie grałem, ale włączasz bullet time i chyba po prostu klikasz PPM, czy tam cokolwiek co jest odpowiedzialne za zmianę magazynku. Będzie taka animacja, szaleństwa kamery jak w matrixie i tada, przeładowane, a przeciwnik praktycznie nie ruszył się z miejsca :P

Co do grania, to nic, tylko Baldura włączam czasem i sprawdzam, czy wszystko działa :P
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Wszelak 
I'm the chosen one

Wiek: 26
Posty: 259
Podziękowania: 12/9
Skąd: Legnica
Wysłany: 2008-11-18, 18:38   

Zainstaluj Kung-Fu Mod czy jakoś tak, w Bullet time możesz walczyć bez broni. Ja tak przeszedłem całą gre, ciekawy sposób :)
_________________
"Oto jest pięść moja, zna ją świata ćwierć. Kto ją ujrzy z bliska ujrzy swoją śmierć!"
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
boro 


Wiek: 33
Posty: 541
Podziękowania: 27/24
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2008-11-19, 00:06   

Ja cały czas wiernie naginam w Fallout 3. już 3 razy przechodziłem teraz zabieram sie za czwarty :P i zrobie wszsytko i odwiedze kazdemiejsce...
Dobrze, że znalazłem kod żeby zwiększyc iloś poziomów w grze bo 20 poziom mi sienie uśmiecha :P
_________________
Behold the flesh and the power It holds

( °Д°) <You've got to be kidding me...
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
chisette 
Legenda
tyhmä tyttö


Wiek: 32
Posty: 671
Podziękowania: 27/2
Skąd: pimeästä
Wysłany: 2008-11-19, 00:55   

tej, weź mnie nie irytuj nawet, że tak się delikatnie wyrażę
jestem spłukana do tego stopnia że ledwo mam na jedzenie a F3 to *może* gdy zejdzie do 20zł czyli pi razy okno za dwa lata __-__'''
a tutaj, tfu, czwarty raz :/


a gram bez specjalnego pośpiechu i ze zmiennym zaangażowaniem w F1 och i ściągam pierwszego Sajlent Hila

a poza tym to zła jestem na was tej bo nikt mi nie napisał jaki mam fajny awatar, wiem że wchodzę raz na ruski rok ostatnio, niedługo nie będę kojarzyć połowy użytkowników i vice versa, ale to nie jest powód dla takich nieuprzejmości :P
_________________
can't believe how strange it is to be anything - at all
Podziękuj autorce tego posta
 
 
darrion
Przyjaciel Klanu


Wiek: 30
Posty: 538
Podziękowania: 6/5
Skąd: far far away
Wysłany: 2008-11-19, 01:55   

chisette napisał/a:
a poza tym to zła jestem na was tej bo nikt mi nie napisał jaki mam fajny awatar, wiem że wchodzę raz na ruski rok ostatnio, niedługo nie będę kojarzyć połowy użytkowników i vice versa, ale to nie jest powód dla takich nieuprzejmości :P


nikt Ci nic nie napisał bo nikt nie chciał komentować tych jakże niemoralnych czynności które tak bezwstydnie w biały dzień nam tu prawda, ukazujesz;P


W F3 chętnie bym też sobie zagrał ale na razie sie wstrzymam bo na 1gb ramu nie będzie to chyba zbyt komfortowa rozgrywka. A wróciłem teraz do tej mojej pierwszej nigdy nie dokończonej rozgrywki w BG2 ;P ale pewnie jak wyjde z podmroku nastąpi kolejna roczna przerwa (może nie:P). Poza tym mam zainstalowane jeszcze BG1 i Heroes III i oba Neverwintery ale trzymam je chyba tylko po to zeby zdobily pulpit , którego w sumie już nie trzeba niczym takim zdobić bo na tapete wróciła EMMA W. ;P
_________________
MY ANIME LIST
deviant art
last fm
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
LoCo 
Specyficzny Mag


Wiek: 30
Posty: 82
Podziękował 1 razy
Skąd: Kuldahar
Wysłany: 2008-11-19, 09:36   

Fallout3 namietnie od jakiegos tygodnia, Wiedzmin, Call of duty 4 Multiplayer, Medal of Honor Allied assault Multiplayer. Pykalem w IDW2 ale odstawilem poraz kolejny. Fallout jestem wlasnie po wykonaniu misji z kradzierzą Deklaracji Niepodleglości i bede lada moment udawał sie do krypty 112
_________________

Podziękuj autorowi tego posta
 
 
boro 


Wiek: 33
Posty: 541
Podziękowania: 27/24
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2008-11-19, 09:44   

ja raz przypadkiem dotarłem do krypty 112, bardzos ie opłqaca zrobić główne questy, do pancerza wspomaganego na samym poczatku, w prawdzie potem już nas enklawa ściga po pustkowiach, ale u tak jest doś łatwo.
_________________
Behold the flesh and the power It holds

( °Д°) <You've got to be kidding me...
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Philoos 
Zasłużony


Wiek: 34
Posty: 866
Podziękowania: 24/11
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-11-19, 13:43   

Wszelak napisał/a:
Zainstaluj Kung-Fu Mod czy jakoś tak, w Bullet time możesz walczyć bez broni. Ja tak przeszedłem całą gre, ciekawy sposób :)

E tam, Payne bez broni jak mnich w BG2? Toż to profanacja :P
Jestem w trakcie Hard- Boiled, podobno po przejściu ostatniego poziomu trudności jest inne zakończenie- chyba je sprawdzę ;)

A zamierzam też ponownie zacząć przygodę z Falloutem (demo Tacticsa mnie przyciągnęło, ale po instalce pierwszej części ekran robił się czarny, dopiero "czyszczenie go myszką pomagało":/).
_________________
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Yochloll 


Wiek: 24
Posty: 172
Podziękowania: 5/14
Wysłany: 2008-11-19, 16:45   

Ja teraz gram w sacreda i mam zamiar przybrać się do F1 i F2 zanim F3 zaczne. No i tworze zaka.
_________________
Mogę być głupi ale ty zawsze będziesz głupszy!
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Jvegi 
Przyjaciel Klanu


Wiek: 28
Posty: 1432
Podziękowania: 40/38
Skąd: Z chomikowa
Wysłany: 2008-11-20, 14:22   

Tormenta skończyłem ( mógłby mi ktoś wytłumaczyć kiedy w tym całym zakończeniu miały mi się łzy do oczu cisnąć?), wróciłem do Medievala Totala Wara, czyli miodu, orzeszków i słodkości, tylko zawiesza się zdecydowanie zbyt często.
_________________
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Revan
Zasłużony


Wiek: 28
Posty: 306
Podziękowania: 1/2
Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-11-20, 17:59   

Philoos napisał/a:
Wszelak napisał/a:
Zainstaluj Kung-Fu Mod czy jakoś tak, w Bullet time możesz walczyć bez broni. Ja tak przeszedłem całą gre, ciekawy sposób :)

E tam, Payne bez broni jak mnich w BG2? Toż to profanacja :P
Jestem w trakcie Hard- Boiled, podobno po przejściu ostatniego poziomu trudności jest inne zakończenie- chyba je sprawdzę ;)

A zamierzam też ponownie zacząć przygodę z Falloutem (demo Tacticsa mnie przyciągnęło, ale po instalce pierwszej części ekran robił się czarny, dopiero "czyszczenie go myszką pomagało":/).


Ostatnio meczylem ponownie Max Payne 2 (inspiracja filmem ;)) i co do "combosow" to poza dodgowaniem pociskow shiftem bodajze, to w bullet time po prostu wszystko jest szybciej ;)
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Philoos 
Zasłużony


Wiek: 34
Posty: 866
Podziękowania: 24/11
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-11-20, 19:33   

Revan napisał/a:
co do "combosow" to poza dodgowaniem pociskow shiftem bodajze, to w bullet time po prostu wszystko jest szybciej ;)

Znaczy unikaniem? Shift domyślnie służy do skakania, chyba że chodzi Ci o ten skok, który nie zużywa paska Bullet time. A pytam, bo w Controlsach można znaleźć przycisk Bulle ttime Combo (który domyślnie nie jest przypisany).
_________________
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group