Wysłany: 2007-11-28, 21:12 [W I] Kobiety Wiedźmina
Jak nazwa wskazuje, która z żeńskich postaci Wam sie podobała i dlaczego, nie muszą być to dziewczyny, z którymi Geralt mógł sie przespać:P
Ja się wypowiem jak ukończę grę, póki co pozostawiam pozostałym pole do dyskusji:)
[Dzisiaj 10:37] Cecylio: Potrzeba łopaty do śniegu, by się przekopać przez stosy echii czy szkolnych haremów.
- Nic dodać, nic ująć^^
Ostatnio zmieniony przez morgan 2010-11-19, 23:49, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-11-29, 00:03
No fakt, Triss choć nie mozna zapomnieć o Shani:) ale nie doszłem do momentu z ktorym mozna sie znia przespać ani bajerować. niemniej jednak geralt ojcem nigdy nie zostanie pamietajcie:P
_________________ (były)Mistrz Próby Bhaala i Wielki Dyplomata, teraz, zaledwie proch na wietrze...
Przeczytałeś już wszystkie artykuły historyczne? Nie możesz znaleźć niczego ciekawego? Wejdź na Kącik Romana!, a spędzisz całą noc na czytaniu!
Uważam za trochę niesmaczne, że za "zaliczenie" panienki gracz otrzymuje kartę z jej podobizną niczym jakieś trofeum. To jak kolejne nacięcia na kolbie karabinu. Takie to jakieś słabe.
Chociaż artworki faktycznie niezłe.
Ale takie karty budza w czlowieku dusze kolekcjonera, to jak z pokemonami, chcesz miec je wszystkie :)
A na serio to klikanie w serduszko przy portrecie postaci jest lekko kiczowate, ale nieszczegolnie mnie to razi. Wrecz to takie urocze ;)
Zreszta, z drugiej strony, gdyby nie bylo takiej dawki erotyki to w jakiejs czesci klimat bylby tez zatracony, w koncu u Sapkowskiego Geralt w celibacie nie zyl :)
Nikt przeciez nie kaze Ci tego robic! Jesli uwazasz, ze Geraltowi sie nalezy, to lapiesz okazje :) Jesli nie, to mowisz "nie, dziekuje, idz wychedoz sie sama" i nie kolekcjonujesz :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum