A ja mam z ciekawosci
Gdzie jest ZOltan w III akcie po imprezie w Narakocie? Bo w Wyzimie kalsztornej go nie ma, powinien by c w handlowej, al enie woadomo gdzi ejest :D
_________________ "Gdybym chciała wysłuchać twojej opini kundlu, pociągnęłabym za smycz lub głośno zagwizdała"
Musisz przejsc przez most (na strone Wyzimy) i gdzies tak na jakims brzegu jest (chyba w prawo od tego straznika z imieniem, nie pomne jak mu tam) :) Powinno na mapie byc zaznaczone to miejsce.
Dzięki za rady, Vesna chyba była zadowolona tym spotkaniem :P
Dwa? Jeśli nie chodzi o Utopców, a inny quest , którego bazą jest czerwone wino czy inny alkohol, to chętnie posłucham jaki, hehe.
Takie pytanko:
Można coś u kupić u któregoś z kowali z II rozdziału (krasnoludzkiego i pracującego dla Zakonu), jeśli nie przyłączyło się do żadnej frakcji? Chyba, że można uzyskać od kogoś zgodę na handel z jednym z nich...
Wysłany: 2007-12-24, 23:49
Także tak jak już na gg gadaliśmy Philoo - musisz się opowiedzieć po którejś ze stron (choćby częściowo), by móc coś kupować (a piszę też tutaj, bo może komuś się jeszcze ta informacja przyda).
W moim przypadku była to walka z kuroliszkiem wraz z Zygfrydem (a nie samotnie), bym mógł kupować u kupca zakonu.
_________________ "Gdy nie dajesz rady, a walczysz dalej... - wtedy zaczyna się Kyokushin!"
albo na poczatku sypmatyzujesz z zakonem - jezeli walczyles z zygfrydem, kezeli zas nie, wystarczy zamienic pare slow z zoltnem ;-) nie jest to rzecz jasna opowiedzenie sie ostateczne....
A u kowali to sie w sumie nic nie kupujem, kupuje sie u pomocnikow :P
_________________ "Gdybym chciała wysłuchać twojej opini kundlu, pociągnęłabym za smycz lub głośno zagwizdała"
Jeszcze w I akcie rozpoczyna się zadanie Poszukiwany, w ramach którego w II akcie kupiec Leuvaarden (ten z Grobli) chce żebym przyniósł mu 3 brosze Salamandry. Z tym że tu jest problem, bo jakoś ich wcześniej nie zbierałem z ofiar, a i questy z nimi związane (np. z magazynem już wykonałem, do którego notabene wejść nie można). Można je jeszcze jakoś zdobyć czy zadanie przepadło?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum