Poprzedni temat «» Następny temat
[BG II] Kody
Autor Wiadomość
charlotte


Wiek: 28
Posty: 12
Skąd: z Suldenesellaru
Wysłany: 2006-07-10, 12:40   [BG II] Kody

hejka, mam pytanie, kto zna kody dzieki ktorym pojawia sie nastepna rozmowa romansowa? bardzo prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony przez L`f 2014-04-25, 18:43, w całości zmieniany 1 raz  
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Oress
Morituri


Wiek: 30
Posty: 192
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-07-10, 16:56   

chyba nie ma takiego kodu który przyspiesza romans, moze są jakieś "specjalne" tricki na przywołanie rozmowy, ale ja takiego niestety nie znam :( :D, no i tu pojawia się moja prośba- grałem juz w BG ponad 50 razy i nigdy, ale to nigdy nie udało mi się dokończyc romansu z Jaheirą , a wiec jeżeli są sposoby na rozpczęcie rozmowy poprzez jakiś trick to wdzięcznybył bym za podanie... :D
_________________

Przyjaźń jest Wszystkim Śląsk Wisła Lechia Gdańsk!!!
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
charlotte


Wiek: 28
Posty: 12
Skąd: z Suldenesellaru
Wysłany: 2006-07-10, 17:14   

no wlasnie, jest jakis kod na wywolanie rozmowy, ja go kiedys mialam, ale zgubilam. (!!) Romansu z Jaheira tez nie przeszlam, ale gdzies chyba jest do sciagniecia jakas latka, ktora usuwa bledy w tym romansie czy coś. nie jestem pewna, jak znajdę tą stronkę to ci podam
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Oress
Morituri


Wiek: 30
Posty: 192
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-07-10, 20:48   

Cytat:
ale gdzies chyba jest do sciagniecia jakas latka, ktora usuwa bledy w tym romansie czy coś. nie jestem pewna, jak znajdę tą stronkę to ci podam

tego patha mam, ale i tak nigdy nie udało mi się zakończyc tego romansu...

mam ten kod o który prosiłas:
CLUAConsole:SetGlobal("JaheiraRomance","GLOBAL",1)
zaraz po wpisaniu powinna nastapic rozmowa... :wink:
_________________

Przyjaźń jest Wszystkim Śląsk Wisła Lechia Gdańsk!!!
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
charlotte


Wiek: 28
Posty: 12
Skąd: z Suldenesellaru
Wysłany: 2006-07-11, 11:03   

dzięki wielkie :wink: spróbuje przejśc ten romans z Jaheirą, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie
_________________
"Szczyt góry lodowej, tyle wiadomo o kobiecie..."
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Zireael 


Wiek: 27
Posty: 720
Podziękowania: 13/42
Skąd: Ched Nasad
Wysłany: 2006-07-17, 21:27   

A do Viconii byłoby ViconiaRomance? Bo ja też mam ten problem - BG II przeszłam 5 razy, z czego 2 romansowałam z Viki i... nic. :(
_________________
SiNafay Vrinn z 13tego domu Ched Nasad, prawdziwa córka Lloth!
Podziękuj autorce tego posta
 
 
Oress
Morituri


Wiek: 30
Posty: 192
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-07-17, 21:54   

tak jest, zamiasta Jaheira podstawiasz Viconie, bądz Aerie badz...Anomena i bedzie git :D
_________________

Przyjaźń jest Wszystkim Śląsk Wisła Lechia Gdańsk!!!
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
chisette 
Legenda
tyhmä tyttö


Wiek: 33
Posty: 667
Podziękowania: 27/2
Skąd: pimeästä
Wysłany: 2006-07-17, 23:32   

Wiem, że to głupie pytanie będzie, ale zaczęło mnie zastanawiać
w jaki sposób wprowadza się kody?
:>
_________________
can't believe how strange it is to be anything - at all
Podziękuj autorce tego posta
 
 
charlotte


Wiek: 28
Posty: 12
Skąd: z Suldenesellaru
Wysłany: 2006-07-17, 23:53   

no wiec, musisz wejśc do pliku baldur w notatniku, u mnie to jest ustawienia konfiguracyjne czy cos :P i tam w kolumnie [Program Options] wpisujesz Debug Mode=1 i zapisujesz. Proste nieprawdaż? :D i podczas gry konsole do wpisywania kodów wywołujesz ctrl+spacja i wpisujesz. Proste? Jasne, że tak :)
_________________
"Szczyt góry lodowej, tyle wiadomo o kobiecie..."
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
chisette 
Legenda
tyhmä tyttö


Wiek: 33
Posty: 667
Podziękowania: 27/2
Skąd: pimeästä
Wysłany: 2006-07-18, 19:42   

proste jak budowa cepa;) dzięki, ostatnio mnie to zaczęło zastanawiać, aczkolwiek nadal obstaję przy swoim i gram "czysto".
jedyne, co scheatowałam, to wyłączyłam megawnerwiającego pana z 'przed wyruszeniem w drogę nalezy zebrać drużynę' :P
_________________
can't believe how strange it is to be anything - at all
Podziękuj autorce tego posta
 
 
charlotte


Wiek: 28
Posty: 12
Skąd: z Suldenesellaru
Wysłany: 2006-07-18, 22:30   

to teraz ja mam pytanie, jak wyłaczyc strasznie wkurzającego(z całym szacunkiem) pana Fronczewskiego? :)
_________________
"Szczyt góry lodowej, tyle wiadomo o kobiecie..."
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Philoos 
Zasłużony


Wiek: 35
Posty: 865
Podziękowania: 24/11
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-07-18, 22:31   

Zainstalować komponent modu Ease of Use -"Shut Up You Must Gather Your Party ..."
_________________
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
charlotte


Wiek: 28
Posty: 12
Skąd: z Suldenesellaru
Wysłany: 2006-07-18, 22:33   

dzięki, kolega Fronczewski bywa irytujący :)
_________________
"Szczyt góry lodowej, tyle wiadomo o kobiecie..."
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Welverin Hun' ett 


Wiek: 29
Posty: 8
Skąd: London
Wysłany: 2006-08-10, 14:58   

Może mi ktos podać stronke na której znajde polecenia kodów do czarów ( chodzi mi tylko o to co trzeba wpisac w nawiasach).
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Arkanis 


Wiek: 31
Posty: 80
Wysłany: 2006-08-10, 16:00   

Wątpię czy jest taka strona bo raczej wszyscy korzystają z SK
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group