Poprzedni temat «» Następny temat
Tajemnica Toxic Caves
Autor Wiadomość
PIOTROSLAV


Wiek: 32
Posty: 112
Wysłany: 2005-09-24, 23:57   Tajemnica Toxic Caves

Słuchajcie, nie wiem jak was, ale mnei cały czasi interesuje dokąd można zjechać windą w Toxic Caves. Reaktor naprawiony... niby wszytsko działą, ale własnie... Drzwi do windy sa zamkniete i aby je otworzyć potrzebuje 'electric device'... próbowałem strzelania z energygunów róznych, z powerfista waliłem, podkładałęm dynamit, zwykłe lockipcki nie pomagają i w końcu granat elektyczny też na nic się zdał... w sumie nie sprawdzałęm z kartami dostępu z GECKO, ale gdzieś mi się po drodze zagubiły...

Da się tam wogole zjechać, a jeśli tak to jak?
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Leoncoeur 
Bibliotekarz


Wiek: 38
Posty: 783
Podziękowania: 37/29
Skąd: Praga
Wysłany: 2005-09-25, 00:18   

wez otwieracz elektroniczny mark II o ile sie nie myle
sporo na otwieranie i sprobuj jeszcze raz
jak zjedziesz to zobaczysz co tam jest

sporo fajnego sprzetu :)
_________________
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
PIOTROSLAV


Wiek: 32
Posty: 112
Wysłany: 2005-09-25, 00:30   

qrde...a gdzie taki otwieracz mozna znaleźć.... bo wychodzę z Navarro i jakoś nie natknąłem się:/
_________________
Elitarna Stara Gwardia COB

"(...)ma swoje zdanie, którego raczej z tego co pamiętam nie zmienia. Kieruje się swoimi zasadami (i kwasami) . Oczywiście człek ze starej gwardii Cobu :P"
sovellis
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Leoncoeur 
Bibliotekarz


Wiek: 38
Posty: 783
Podziękowania: 37/29
Skąd: Praga
Wysłany: 2005-09-25, 00:48   

nie pamietam
ale na tym etapie powinienes juz go miec
moze w sierra, a moze w bazie wojskowej

nie wiem dokladnie.
_________________
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Winth


Wiek: 24
Posty: 168
Wysłany: 2005-09-25, 01:12   

A ja pamiętam z jakiejś stronki że właśnie trzeba mieć Elektronic Lockpick Mark I :o

No nic, popróbuj. Leoncoeur dobrze gada.
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
PIOTROSLAV


Wiek: 32
Posty: 112
Wysłany: 2005-09-25, 01:16   

no nie wiem.... najwyżej przy drugimp podejściu spróbuje...

Wróciłem się do Valaut13, a tam nikogo nie ma :?

cóż, gram pierwszy raz... :P

w sumie San Francisko, przeszukałem, NCR, Navarro też... pozostałych lokacji jakos mi sie nei chce przezszukuwać...

gdyby ktos podpowieział gdzie te lockpicki elektryczne znaleźć można byłbym dźwięczny...
_________________
Elitarna Stara Gwardia COB

"(...)ma swoje zdanie, którego raczej z tego co pamiętam nie zmienia. Kieruje się swoimi zasadami (i kwasami) . Oczywiście człek ze starej gwardii Cobu :P"
sovellis
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Leoncoeur 
Bibliotekarz


Wiek: 38
Posty: 783
Podziękowania: 37/29
Skąd: Praga
Wysłany: 2005-09-25, 01:29   

@winth
podobno mark 2 tez dziala
jedni mowia ze jeden drudzy, ze drugi...
mark II jest w navarro:


a ten zwykly electronic lockpick, nie wiem, moze w san francisko gdzies?


jednak ten z navarro powinien zadzialac.
ale potrzebna jest duza wartosc umiejetnosci otwierania zamkow.
wysokie szczescie tez mile widziane.
_________________
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Winth


Wiek: 24
Posty: 168
Wysłany: 2005-09-25, 01:44   

W New Reno w Piwnicy New Reno Arms można znaleźć któryś z tych Lock Picków, poszukaj tam. Wejdź tam w dzień - to taka piwnica skryta za pustą biblioteczką.
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
PIOTROSLAV


Wiek: 32
Posty: 112
Wysłany: 2005-09-25, 13:02   

w New Reno nie znalazłem :/

Navarro przeszukałem znalazłem mark2. Poszedłęm do toxic caves i przy lockpicks na 82% otrzymałem standardową odpowiedź - you need electric devise - czyli na 95% mark II nie działa:/
_________________
Elitarna Stara Gwardia COB

"(...)ma swoje zdanie, którego raczej z tego co pamiętam nie zmienia. Kieruje się swoimi zasadami (i kwasami) . Oczywiście człek ze starej gwardii Cobu :P"
sovellis
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Matheous 


Wiek: 27
Posty: 453
Podziękował 1 razy
Skąd: Bytek
Wysłany: 2005-09-25, 13:35   

New Reno-New Reno Arms, wchodzisz tylnym wejsciem(po lewej stronie ekranu), przechodzisz obok tych szczekajacych psow i podchodzisz do biblioteczek-zobaczysz czarny prostokat. To sa schody, zejdz na dol, bedzie pieronska rupieciarnia i facio o imieniu Algernon. Przeszukaj piksel po pikselu-tam jest naprawde CHOLERNIE duzo przedmiotow, ale ciezko je wszystkie znalezc. Przeszukaj wszystkie stoly, lodowke i popatrz na ziemi-tez jest tam pare rzeczy. nie pamietam, gdzie byl lockpick, ale i tak watpie zeby 82% ci wystarczylo(podciagnij przynajmniej do 100).
Aha, do Arms tylnym wejsciem wchodz tylko w dzien-w nocy wlasciciel tam stoi i cie zaatakuje...
_________________
For Ancelot,
The Ancient cross of war!
For the holy town of gods!
Gloria, gloria perpetua!
In this dawn of victory!
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Leoncoeur 
Bibliotekarz


Wiek: 38
Posty: 783
Podziękowania: 37/29
Skąd: Praga
Wysłany: 2005-09-25, 13:52   

Matheous napisał/a:
podciagnij przynajmniej do 100

120 - 150...
mi nawet przy 100 nie chcialo otworzyc
_________________
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Winth


Wiek: 24
Posty: 168
Wysłany: 2005-09-25, 16:44   

SPOILER!
Jak juz się uda ci tam dostać, to najlepiej przygotuj jakiś arsenał lub granaty soniczne. Winda zabierze cię do dużego robota niełatwego do rozwalenia.
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
PIOTROSLAV


Wiek: 32
Posty: 112
Wysłany: 2005-09-26, 08:27   

E tam... winde otworzyłem przy lockpicks 70%, zjechałem na dół, mając Sulika i Lennego w powerarmorach,a siebie w power armor mkII wziałem na klate 3 rakiety, strzeliłem w sensory dwa razy z YK42 (czy jakoś tak - broń z Grotherhood of Steel w SF)i się robot złozył... więcej ludków nie było w środku, tylko jakis badziew... z broni tylko pistolet laserowy, który można dostać np. w 3 poziomie military base.
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Winth


Wiek: 24
Posty: 168
Wysłany: 2005-09-26, 08:48   

O ile wiem to nie ma Power Armor MKII - chyba chodziło ci o Hardened Power Armor lub Advanced Power Armor MKII.
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Kinski 
Dziecię Bhaala
Zajebójca

Wiek: 38
Posty: 1364
Podziękowano 78 razy
Skąd: Białoruś
Wysłany: 2005-09-26, 12:18   

PIOTRO między angielską a polską wersją jest kilka różnic – w polskiej wersji w jakieś szafce (w jaskini) znajdziemy Bozara, co po New Reno (bo tam jest wytrych elektryczny) jest znacznym dobrodziejstwem. Są też ogniwa i jeszcze coś, chyba Karabin pulsacyjny (a czego nie ma w angielskiej wersji). Wzmocniony pancerz jest w obu wersjach chyba, skoro wykorzystywałem go do podskórnych wzmacniaczy...
Cytat:
120 - 150...
mi nawet przy 100 nie chcialo otworzyc

Przesadzacie, otworzyłem (nawet zepsułem zamek, hehe) raptem przy 50 czy 60% (ale konieczny Wytrych elektryczny), większe trudności miałem naprawieniem generatora.
Cytat:
E tam... winde otworzyłem przy lockpicks 70%, zjechałem na dół, mając Sulika i Lennego w powerarmorach,a siebie w power armor mkII wziałem na klate 3 rakiety, strzeliłem w sensory dwa razy z YK42

:wink:
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group