Poprzedni temat «» Następny temat
[W I] Wymagania sprzętowe
Autor Wiadomość
Hélegorn 
Beholder


Posty: 147
Podziękowania: 1/1
Skąd: z BGiF-u (RIP)
Wysłany: 2007-12-05, 22:24   

Jaki sprzęt umożliwia grę w wysokiej (full HD :P) rozdzielczości i z wszystkimi detalami? O ile takowy istnieje (czytaj: nie kosztuje zylion zł).
_________________
...
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Thishen
Zasłużony


Wiek: 32
Posty: 424
Podziękowania: 1/5
Skąd: Piernikowo
Wysłany: 2007-12-06, 10:45   

Ja na Core2Duo 2.66GHz, 2GB ramu, GeForce 8600 256MB gram na maksymalnych ustawieniach graficznych, rozdzialka 1280x1024 i w sumie rzadko przycina. 20-30 fps bez wiekszych problemow ;)
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Pavlus 
Przyjaciel Klanu
Erpegozjad


Wiek: 39
Posty: 1068
Podziękowania: 26/48
Skąd: Kaszuby
Wysłany: 2007-12-06, 11:00   

Jeślli chodzi o rozdziałke to nawet na lepszych kompach radze najniższą, sam mam tak a grafa jest wywalona w kosmos, a patch ma wyjść a i owszem:D, najlepiej zapodam Wam linkiem do tamtego newsa:D
http://www.witcher.phx.pl/
Tu sobie niusiki czytajcie:)
_________________
Cytat:
[Dzisiaj 10:37] Cecylio: Potrzeba łopaty do śniegu, by się przekopać przez stosy echii czy szkolnych haremów.

- Nic dodać, nic ująć^^
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Tom_Infernus 
Zasłużony


Wiek: 36
Posty: 299
Podziękowano 2 razy
Skąd: Stavanger
Wysłany: 2007-12-24, 20:38   

Aiglon napisał/a:
Przy piatym jest makabra i nawet mnie sie cielo chwilami ;-/ i


Dokładnie - piąty akt rżnie dobrze grafę, a teżnie narzekam na sprzęt (Q6600 QuadCore, 2 GB ramu Patriot, GF 8800 GTS, 320 MB). Jak się piąty akt zaczyna, to potrafi skakać nieco gra, ale to też wina Visty po części, bo cholerstwo pochłania zasoby, że ojej :/
_________________
"Gdy nie dajesz rady, a walczysz dalej... - wtedy zaczyna się Kyokushin!"

www.fireangels.org
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Remik 
Asporny, apolityczny i awyznaniowy użytkownik


Wiek: 26
Posty: 588
Podziękowania: 14/30
Wysłany: 2007-12-25, 19:55   

czy wiedzmin "pójdzie" na Radeonie 9200 SE (series) ?
pytam bo to jedyna wątpliwość mojego sprzętu przed zakuem gry...
_________________
You will die!
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Pavlus 
Przyjaciel Klanu
Erpegozjad


Wiek: 39
Posty: 1068
Podziękowania: 26/48
Skąd: Kaszuby
Wysłany: 2007-12-26, 18:17   

Nooo z 9200 może być ciężko nawet na niskich detalach, podaj pozostałe parametry kompa, najlepiej na gg
_________________
Cytat:
[Dzisiaj 10:37] Cecylio: Potrzeba łopaty do śniegu, by się przekopać przez stosy echii czy szkolnych haremów.

- Nic dodać, nic ująć^^
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Cannabis 


Wiek: 29
Posty: 157
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2007-12-26, 20:54   

A ja mam taki sprzęt:
AMD Athlon 64 3200+ 2GHz
1 GB RAM
GF 7300 GT 256 MB

I wiedźmak śmiga płynnie na najmniejszych detalach. Wnerwia mnie tylko strasznie powolne ładowanie map i zapisywanie, ale w tej chwili ściągam patch i mam nadzieje, że to załata :roll:
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Pavlus 
Przyjaciel Klanu
Erpegozjad


Wiek: 39
Posty: 1068
Podziękowania: 26/48
Skąd: Kaszuby
Wysłany: 2007-12-27, 11:56   

Zadziała, a i wyższe nieco detale nie zawadzą:P
_________________
Cytat:
[Dzisiaj 10:37] Cecylio: Potrzeba łopaty do śniegu, by się przekopać przez stosy echii czy szkolnych haremów.

- Nic dodać, nic ująć^^
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Zireael 


Wiek: 28
Posty: 720
Podziękowania: 13/42
Skąd: Ched Nasad
Wysłany: 2010-05-15, 08:58   

Może nie dokładnie wymagania "sprzętowe", ale...
O co chodzi z Wiedźminem i .NET Framework? Coś słyszałam, że nasza gra nie lubi się z tymi bibliotekami (albo ich jedną wersją)?
_________________
SiNafay Vrinn z 13tego domu Ched Nasad, prawdziwa córka Lloth!
Podziękuj autorce tego posta
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group