mi tam zawsze łatwiej sie grało solo niz z kims. Niby ktos czasem sieknie we wroga łądnie, ale ogolnie to kombinowanie jak tu zrobic walke tak by towarzysz-NPC nie dostał killa - to dopiero mordęga czaaem.
Do tego zapomnisz sie i dasz komus miniguna oraz amunicje aby ponosil, w trakcie walki taki cwaniaczek zacznie tego uzywac by Cie wspomoc... jak j****nie seria po plecach 'przypadkiem' to nara i Load.
Własciwie jak nie bedziesz mial problemow z noszeniem ekwipunku, oraz klimacik wolisz solo, to nie ma bólu
Odnośnie gry solo, ważne walki lepiej wykonuje się bez pomocy towarzyszy, nawet jeśli ustawi się im odpowiedni profil, padają jak muchy, w moim przypadku, zawsze lecieli na pierwszy ogień. Poza tym, trzeba czasem skromnie uważać z seriami, bo towarzysze mają skłonności do zabijania bohatera ;P.
Kiedy już załatwisz sobie samochód (Najtrudniej zdobyć na początku te 2000 zlota. Bylebyś nie miał buga ze znikającym bagażnikiem), to spokojnie możesz tam trzymać amunicje, ważne/mniej ważne śmieci takie jak moduły rozszerzeń, paliwo do samochodu, rzeczy na sprzedaż (pieniądze są rzadkością w późniejszej fazie gry i potem bardziej opiera sie wszystko na handlu wymiennym).
Odnośnie książek, jest ich cała masa, najwięcej w San Francisco. Praktycznie w każdym miastecku znajdziesz kilka.
na wejsciu to 10 mm gun znajdziesz w Klamath w szczurzych podziemiach, o ile sie nie myle.
a potem Nora (Den) i Desert Eagle w sklepie, robi sie przyjenie jak ma sie to w łapce.
`1400 złota ;P + amunicja. pistolet 10mm na starcik idealny, zawsze w Klamath wynajmowałem Sulika, zabierałem mu zbroje skórzaną, za pomocą lockpick przetrzepałem wszystkie domki i w barze kupowalem sobie podstawowy ekwipunek.
Najbardziej sie opłaca uratować jimiego? w klamath, nauczy na zdzierać skóry z geckonów ^^ (toxic cave). dobry mont na zarobek, zwłaszcza gdy idziemy do destylatora ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum