Poprzedni temat «» Następny temat
Baldur's Gate Trilogy - NPC
Autor Wiadomość
Zorbas

Posty: 2
Wysłany: 2007-08-13, 06:17   Baldur's Gate Trilogy - NPC

Wykonałem Mega Instalacje (opis dostępny np. na tej stronie: http://man-of-war.bloog.p...?ticaid=6445f). Wszystko jest dobrze poza jednym ważnym szczegółem. Nie ma Viconi w Peldvale. Wie ktoś gdzie się podziała?
Ostatnio zmieniony przez Philoos 2007-08-13, 14:12, w całości zmieniany 1 raz  
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Pavlus
Przyjaciel Klanu
Erpegozjad


Wiek: 38
Posty: 977
Podziękowania: 17/42
Skąd: Kaszuby
Wysłany: 2007-08-13, 07:49   

Zapewne zainstalowałeś move npcs to easier areas czy coś takiego, kurcze moe ,a, pojjęcia, jak na nią trafię(bo tez to zainstalowałem) to dam znać, a masz stratagems czy inny moduł przenosący postacie??
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Joneleth
Zasłużony
Warchoł


Wiek: 30
Posty: 384
Podziękowania: 6/2
Skąd: Gród Kraka
Wysłany: 2007-08-13, 08:01   

Jeżeli zostały zainstalowane te komponenty, to wystarczy po prostu przeczytać readme, tam wszystko jest. ;P
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Nugrud

Posty: 76
Podziękowania: 1/1
Wysłany: 2007-08-13, 17:31   Re: Baldur's Gate Trilogy - NPC

Zorbas napisał/a:
Wykonałem Mega Instalacje (opis dostępny np. na tej stronie: http://man-of-war.bloog.p...?ticaid=6445f).


O, lista K4thosa o.0 Z kwietnia :lol: (mamy sierpień)

Cytat:
Wszystko jest dobrze poza jednym ważnym szczegółem. Nie ma Viconi w Peldvale. Wie ktoś gdzie się podziała?


Bodaj jest pod Pomocną Dłonią.
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Pavlus
Przyjaciel Klanu
Erpegozjad


Wiek: 38
Posty: 977
Podziękowania: 17/42
Skąd: Kaszuby
Wysłany: 2007-08-13, 20:40   

Khem a czy Alora też gdzieś jest przeniesieona?
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Zireael 


Wiek: 27
Posty: 724
Podziękowania: 13/42
Skąd: Ched Nasad
Wysłany: 2007-10-05, 12:11   

Wie że to nie ten temat ale pomocy czemu TuTu mi nie działa?!
_________________
SiNafay Vrinn z 13tego domu Ched Nasad, prawdziwa córka Lloth!
Podziękuj autorce tego posta
 
 
Marlong 
Dziecię Bhaala


Wiek: 26
Posty: 310
Podziękowania: 34/2
Skąd: Kraina Cieni
Wysłany: 2007-10-05, 14:34   

Po 1. Nikt tu nie jest wróżką, opisz dokładniej problem
Po 2. Lepiej sobie zainstalować BGT :mrgreen:
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Gawith 
Przyjaciel Klanu


Wiek: 30
Posty: 865
Podziękowania: 29/28
Wysłany: 2007-10-08, 12:41   

Cytat:
O, lista K4thosa o.0 Z kwietnia :lol:


Ostatnio była aktualizowana w sierpniu - dwa miesiące to i tak sporo, ale ogólne założenia nadal są słuszne, co najwyżej można seobie samemu poszuka nowych wersji modów...
_________________
Szarotki alpejskie som tuczące :D
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Zireael 


Wiek: 27
Posty: 724
Podziękowania: 13/42
Skąd: Ched Nasad
Wysłany: 2007-10-08, 13:47   

Problem jest taki że pomimo robienia wszystkiego według poradnika w BGII mam czarny ekran i nic nie działa. Przeglądałam log i wygląda na to, że utknęło na szukaniu Align.2da (a na dysku jest) A na BGT mam za mały dysk... :-( :-(

[ Dodano: 2007-10-26, 08:24 ]
sciągnęłam BGT-Weidu może to zadziała zamiast rozwalonego TuTu. :)

[ Dodano: 2007-10-29, 14:47 ]
Problem tkwił w RNDEQUIP.2da i w niepełnej instrukcji dołączonej do TuTu. Znalazłam pełną i od wczoraj TuTu śmiga :) :) :) :mrgreen: :mrgreen:
_________________
SiNafay Vrinn z 13tego domu Ched Nasad, prawdziwa córka Lloth!
Podziękuj autorce tego posta
 
 
boro 


Wiek: 33
Posty: 541
Podziękowania: 27/24
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2007-12-05, 08:34   

Czy zdarzyło sie wam, żeby Miecz Xana po zdobyciu "przykleja" się do plecaka i nie da się z nim czegokolwiek zrobić?
(BG1)I gdy usuwacie kogos z drużyny, osoby te stoja w miejscu i nie ma mozlwiości w zaden sposob ich potem zatrudnic, czy tez odesłać do jakiejś gospody. Kiedy chcecie z nimi pogadać wyskakuje "[...] nie ma ci nic do powiedzenia"
_________________
Behold the flesh and the power It holds

( °Д°) <You've got to be kidding me...
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Soul Reaver
[Usunięty]

Wysłany: 2009-04-25, 07:37   

Czy Trilogy jest kompatybilne z BG1NPCProject ? Czy nie ma problemów po instalacji tego drugiego dodatku ?
 
 
Alvarez 
Zasłużony

Posty: 1949
Podziękowania: 253/73
Wysłany: 2009-04-25, 08:20   

Z tego co wiem to do BG1NPCProject niezbędny jest BGT, na czystym nie zadziała.
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group