Oki temat dla naszych pieknych istnien :P
na froum kazdy z was moze zalozyc galerie :)
a tu sie chwalimy jak ktos zalozyl :P
ja tak :P i revan tez :P
W tym temacie umieszczamy zdjęcia. Ochy i achy albo bluzgi dotyczące zdjęć proszę umiejscawiać w tym temacie: klik Dziękuję Philoosowi za pomoc w sprzątaniu tematu.
_________________ "Gdybym chciała wysłuchać twojej opini kundlu, pociągnęłabym za smycz lub głośno zagwizdała"
Ostatnio zmieniony przez Valsharess 2010-06-23, 01:56, w całości zmieniany 5 razy
dodałem fotke... i nie swoją tylko żony :P
na podglądzie do niczego to nie jest podobne dopiero jak sie otworzy można docenić artyzm zdjęcia
_________________ "...dialektyka i wogóle wszytko co nam przeszkadza spokojnie leżeć na słońcu, trzymając ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym, natomiast niebo jest przy tym niebieskie"
Mozecie sobie poogladac fotorecje z turnieju Konfrontacji w lublinie przy okazji...
_________________ Elitarna Stara Gwardia COB
"(...)ma swoje zdanie, którego raczej z tego co pamiętam nie zmienia. Kieruje się swoimi zasadami (i kwasami) . Oczywiście człek ze starej gwardii Cobu :P"
sovellis
Ai, chyba aż za mroczna iMO ;) poznałam cię tylko dlatego, że wiem ja wyglądasz z innych zdjęć :P
Hm, ale skoro już wypłynął ten temat...
http://moreel.w.interia.pl/sr2.jpg http://moreel.w.interia.pl/portret.jpg
A kociątka bombowe *_* Ta czarna to Freya wlasnie? widac kota z charakterem.
_________________ can't believe how strange it is to be anything - at all
Całkiem sporo roznych forumowych osob na LIMBO ;-)
Wiec akualnie - Lori, Aure, Taeril (byl niedawno) Loen (przewija sie ;-) )
No i ja :P
Od czasu do czasu jak mi ktos aparat wyrwie :P
_________________ "Gdybym chciała wysłuchać twojej opini kundlu, pociągnęłabym za smycz lub głośno zagwizdała"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum