Quilorn ma drugi poziom (najniższy z 4 dualistów).
Pozostaje dodać potem wersję scaloną, ale muszę ją jeszcze przemyśleć.
Postaci są różne. Jedna dość wojownicza, druga ostrożna/zapobiegawcza, trzeci opryskliwy i nieco zmanierowany, a gnom jest takim twórcą czarnego humoru...
Co kto woli.
Aha - NPC ma tylko jeden plik Weidu załączony. Trzeba mu zmienić nazwę i po instalacji podklasy zainstalować gnoma.
Mają kilka banterów, głównie z innymi NPC. Nie wiem, kto będzie chciał mieć ich wszystkich naraz, ale wstawiłem jeden "kwartet banter" i "trio banter" (bez gnoma).
W sumie było to gotowe już wczoraj, ale nie miałem już ochoty siedzieć przed komputerem.
Podklasy instalować można w dowolnej kolejności. Potem Setup-Quartet.
Shehina jest dostępna od IV rozdziału. Reszta od początku.
Valedrin ma aż 5 poziom, ale bardzo ograniczony repertuar zaklęć. Jak się mu da różdżki, to może robić za coś między magiem, a bardem...
Nie są to postacie nadmiernie rozgadane. Przyjmujemy ich, czasem może się odezwą, ale ich historia jest w biografii np. No cóż, wielu NPC z podstawki ma podstawowe rozbudowanie.
Nie posłuchałem AI w kwestii tych Cieni Splotu, które atakują, gdy ma się więcej niż jednego dualistę. Nie zawsze AI ma rację.
P.S. Valedrin mówi "pożal się Boże", ale chodzi o Ao.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum