Wysłany: 2026-04-25, 17:13 Przyszłość klasycznych wersji gry – w co jeszcze gracie?
Cześć wszystkim!
Jak wspomniałam w moim głównym poście, jednym z moich pierwszych kroków jest ustalenie priorytetów dotyczących tłumaczeń i aktualizacji opisów i pracy nad tłumaczeniami, ale zanim ruszę dalej, przydałby mi się wasza pomoc.
Jak może wiecie, skupiam się głównie na wersjach Enhanced (EE/EET), ale nie chcę podejmować decyzji o ograniczaniu prac nad klasycznym silnikiem bez konsultacji z Wami. Zależy mi na tym, by dowiedzieć się, jak to wygląda u Was w praktyce – czy warto jeszcze poświęcać siły na modyfikacje pod stare gry? Czy gracie w nie, bo lubicie ten konkretny klimat, czy może trzymacie się ich głównie ze względu na gotowe megainstalacje?
Wasze głosy pomogą mi zdecydować, czy jest sens przygotowywać nowe wersje pod starszy silnik. Czy warto jeszcze inwestować siły w poprawianie modyfikacji pod stare gry? Czy gracie w nie, bo lubicie ten konkretny klimat, czy może trzymacie się ich tylko ze względu na gotowe megainstalacje?
Dajcie znać w ankiecie i opcjonalnie w komentarzach – każdy głos pomoże mi mądrze zaplanować robotę na najbliższe miesiące!
Swego czasu Dzieci Bhaala miały profil na Facebooku, który prowadził początkowo Nobanion, a potem nowus777. Nie wiem, czy jeszcze to jest, i czy w ogóle FB umożliwia robienie podobnych ankiet, ale gdyby tak, to może warto zrobić też taką sondę właśnie tam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum