..w jakich okolicznościach można spotkać Ryberga (CtB).
Możliwe że pojawia się w "Bridge district". Jednak warunkiem jest posiadanie co najmniej 10 poziomu i paranie się profesją maga(może być wieloklasowiec) lub czarodzieja.
Obszedłem tą dzielnicę już wielokrotnie i na Ryberga nie trafiłem.
Wygląda na to, że mam pecha lub kiepski wzrok i nie zauważyłem go.
Zapytam inaczej. Są jakieś znaki na niebie, ziemi lub gdzie indziej, które zwiastują pojawienie się Ryberga.
@ Rutger
Jest lepszy od Minsca i od Anomena też, ale to tylko moje zdanie.
Jego quest rozpoczyna się dopiero po powrocie z Halruai.
Na płaskowyżu Szkoły Ulcastera zostaniesz zaczepiony przez dwóch orków, którzy mają wieści dla Dara (musisz mieć go w drużynie).
Niestety, dalsza część zadania jest dostępna dopiero w trzeciej części NeJ, której w WoBG nie ma.
Bantery są, ale nie oczekuj zbyt wiele.
Dziwne, z założenia jak warunki spełnione, to pojawić się powinien od razu po wejściu na lokacje dzielnicy Mostowej.
Możliwe że pojawienie się Ryberga jest zabagowane (świadczy o tym ostatnia wartość, choć nie mogę tego sprawdzić by potwierdzić w¹⁰⁰%).
Pozostaje przywołanie kodem CBRYBERG.
Ostatnio zmieniony przez greegarak 2023-07-10, 10:12, w całości zmieniany 1 raz
Ograłem sobie ostatnio jeden modzik i stanęło na tym, że "Czarna Królowa" po uwolnieniu z pierdla jest goła i wesoła.
Te jej klamoty da się jakoś odzyskać, czy znikają na amen?
Ale nie ma !!!
Przeszukałem cały pałac i niczego nie znalazłem. Podejrzewam, że załapałem się na jakiś błąd.
Gram w wersję 1.86, bo nowsze Patche nie chcą się zainstalować, nawet z pomocą chińskich bogów.
To raczej kwestia bardziej techniczna,ale nie znalazłem lepszego tematu.
Otóż polskie nagranie(stworzone przez Anoima i spółkę) wypowiedzi(soundset jest w porządku-około 74 sentencji)Solfaina nie odtwarzają się. Jest ich ponad 70, czy wyszedł jakiś update, by to naprawić, a może u mnie tylko nie działa?
Edytowane:
Dobrze że można samemu to dodać. Został stworzony podkatalog Dialogi/Dialog, a w nim dialog.tra,jak rozumiem by ułatwiało aktualizację.
W związku z tym brakujące .wav należy przypisać począwszy od stringu 153215.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum