Praktyczne się wydaje. Czy to jest opcjonalne po instalacji modyfikacji?
Czy też jak już się zainstaluje to nie można przełączyć na widok tekstowego menu u dołu ekranu?
Czy to jest opcjonalne po instalacji modyfikacji? Czy też jak już się zainstaluje to nie można przełączyć na widok tekstowego menu u dołu ekranu?
Możliwy jest bezproblemowy powrót do default okna dialogowego u dołu. Aczkolwiek w grze, jako opcja do wyboru w ustawieniach/przełącznik tego nie znajdziesz. Na pewno dałoby się to zrobić... chociaż nie wiem jak (pomysł wart rozważenia).
Polecam zapoznać się z readme.
EE są dość elastyczne. Wszystkie mody mieszczą się w override, więc można zrobić sobie kopie tego folderu jeśli ktoś chce, albo skasować i gra wróci do stanu oryginalnego...
Aha i w save też nic się nie miesza ;).
_________________ Jedną nogą w grobie, a drugą w enhanced edition.
Ostatnio zmieniony przez szef 2023-07-31, 09:37, w całości zmieniany 1 raz
Możliwy jest bezproblemowy powrót do default okna dialogowego u dołu. Aczkolwiek w grze, jako opcja do wyboru w ustawieniach/przełącznik tego nie znajdziesz. Na pewno dałoby się to zrobić... chociaż nie wiem jak (pomysł wart rozważenia).
O tym myślałem.
Boczne menu wydaje się rozwiązaniem lepszym od dolnego przy większych rozdzielczościach, dlatego doceniam wartość tej modyfikacji. Aczkolwiek mogą być sytuacje gdzie jednak menu u dołu będzie chwilowo lepsze.
No nic przetestować trzeba.
Wziąłem się za to (zmiana skina suwakiem), ale nie wiem co z tego wyjdzie...na razie nie jest źle ;P.
W planach mieliśmy też alternatywne dolne a może i górne menu (chociaż to chyba byłoby słabe) xD.
W bocznym jest inny krój czcionki: Libre Baskerville, dla niektórych czytelniejsza oraz gładkie przewijanie tekstu wyłączone, a więc wskakuje natychmiastowo - co tez może mniej męczyć oczy...
EDIT:
Nowa wersja moda (skórki do wyboru) gotowa.
P. S.
Tak w ogóle to chyba ten temat jest w złym dziale? ;D
_________________ Jedną nogą w grobie, a drugą w enhanced edition.
Ostatnio zmieniony przez szef 2023-08-04, 09:28, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum