A oto moja obecna postać. Mroczna Żądza drow, paladyn wiarołomca, imieniem Grimdark.
_________________ Then they summoned me over to join in with them
To the dance of the death.
Into the circle of fire I followed them
Into the middle I was led
Absolutnie pierwsza zbroja, jaką paladyn ma na sobie, tylko z innym barwnikiem (już nie pamiętam, jaki to był, ale jakiś do zdobycia wcześnie).
Zresztą, na pierwszym obrazku jest ta sama, tylko przed barwieniem.
_________________ Then they summoned me over to join in with them
To the dance of the death.
Into the circle of fire I followed them
Into the middle I was led
Przygoda Mordo dobiegła końca. Oto parę fotek z trzeciego aktu.
Gdy zasiadłem na tym tronie już miałem poczucie, że nikt więcej mi nie podskoczy. O tak, zdawałem sobie sprawę ze swego potencjału.
Zawsze marzyłem by nosić ten hełm i marzenia się spełniły. Pasuje jak ulał, dodaje charakteru i sprawdza się znakomicie przy każdej okazji.
Takie tam z kolegami i z koleżankami z pracy na imprezce firmowej tuż przed wielkim bum. Dzielą nas różne rzeczy ale łączy wspólna walka o miasto i wszyscy nie lubimy takiego jednego co pozjadał wszystkie rozumy. Sowoniedźwiedź robił zdjęcie.
I wszystko dobre, co się dobrze kończy. Fajnie było, udało się nie zamienić w jakiegoś potwora, duszy nie stracić, mam dziewczynę, przyjaciół, zwierzaki, na co dzień spędzam czas wyrąbując z kumpelką hordy demonów w piekle ale czasem wpadam odpocząć do Faerunu bo czemu by nie? Wszyscy jesteśmy bohatery!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum