Ufolodzy już nie twierdzą, że to goście z innej planety, ale czasoprzestrzeni. Stoję po stronie inwazji. A co do trailera BG 3 - świetny! Szkoda, że nie tak daleko od realu...
_________________ "Można rwać za darmo i bez pytania!"
Oczywiście, że UFO istnieje. "UFO" to po prostu niezidentyfikowany obiekt latający. Stąd niechęć USA do "ujawnienia wszystkich posiadanych materiałów na temat UFO" - bo to oznaczałoby ujawnienie wielu raportów z wojskowych i szpiegowskich misji lotniczych, tylko dlatego, że przez parę sekund coś pilotowi mignęło na ekranie.
Tytuł: "K*rwa mać, oni to zrobili. Pokazali ciała (a raczej "mumie") obcych", w meksykańskiej telewizji.
Piszą, że to nie fejk. W sumie po co jakaś telewizja miałaby jakiś taki fake wstawiać? Żeby się ośmieszyć?
Niby wierzę w UFO, jako pojazdy obcych z równoległej czasoprzestrzeni, ale jakoś ciężko mi przyjąć to jako pewnik.
Niedowierzanie.
Polowałem na dwie książki - UFO na Podkarpaciu i Magiczna rzeczywistość Remigiusza Mroza. Z tego wynika jakby, że duchy, mityczne, legendarne istoty, to tak naprawdę goście z sąsiednich wymiarów. Nie są z kosmosu, ani z innej planety. Teraz według badaczy pochodzą z krainy niezbyt lubieżnych nimf, którym być może towarzyszą łyse i obślinione hobgobliny.
Czyli, że gdy przywołam mniejszego żywiołaka powietrza, to tak, jakbym przywołał UFO...
_________________ "Można rwać za darmo i bez pytania!"
Pokazali ciała (a raczej "mumie") obcych", w meksykańskiej telewizji
Naprawdę nie wiem czym się tu jarać, przecież widzieliśmy takie wizerunki obcych niezliczoną ilość razy wcześniej.
Znaczy to, że albo owi kosmici są fejkowi, więc nic ciekawego.
Albo, że ci poprzedni też bywali prawdziwi, więc nic nowego.
Cytat:
W sumie po co jakaś telewizja miałaby jakiś taki fake wstawiać?
No tak, bo telewizje słyną z nieskazitelnej wiarygodności, jak ktoś gdzieś pokaże nieprawdę to zdejmują z anteny i przepraszają na kolanach.
Po globalnych testach na inteligencję z ostatnich lat już nic mnie nie zdziwi. Nawet jak z powodu kosmitów z telewizora każą nam siedzieć w domu i czekać na cudowne lekarstwo, które nas ochroni przed marsjańką grypą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum