Z tym drugim pytaniem to radzę zajrzeć do ich opisów bo taka Kassandra, jako łowca magów będzie wchodzić w konflikty z większością magów. Śmiertelne konflikty. Masambe też nie przepada za magami a taka Talindra odejdzie jak zrobimy coś skrajnie niemoralnego np. dołączenie do gildii złodzieji. Alethra lubi jak daje się jej klejnoty, więc questy gdzie oddaje się komuś biżuterię też ją irytują. I wszyscy będą cię bardzo często poganiać by wykonać ich questy, że czasem będziesz musiał je zrobić będąc na drugim poziomie, zamiast spokojnie pogrindować.
- Ariadne nie pojawiła mi się na szlaku, po tym jak szlak pominąłem udając się bocznymi arenami ku Nashkel.
- Czasy na wykonywanie misji nowych bohaterów są zbyt krótkie (np, historia Mirandy by udać się do Kniei Larsa)
- Opisy misji w dzienniku to rak, nie wiadomo o jakie lokalizacje chodzi - nie wspominając już o tym w jakich miejscach ulokowano postacie związane z dodatkowymi questami.
- Quest z Ariadne dotyczący szukania sekty we Wrotach Baldura to jakieś straszne cholerstwo - przekopałem każdy budynek, kanały pod miastem, i nie znalazłem żadnego jednookiego kultu.
Edit. 2:44
Potrzebna jest solucja dla tego nowego dodatku
Ostatnio zmieniony przez Meisarcha Dzisiaj 16:30, w całości zmieniany 2 razy
Nowi npc znikają po 3 rozdziale. Sekta jest w kanałach, we wschodniej części o ile pamiętam. A z nazwami lokacji to fakt bez moda tylko kilka ma nazwy na mapie więc nowi gracze nie mają pojęcia gdzie są takie np Chmurne Szczyty :) BTW nie pisz posta pod postem.
[Dzisiaj 10:37] Cecylio: Potrzeba łopaty do śniegu, by się przekopać przez stosy echii czy szkolnych haremów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum