Poprzedni temat «» Następny temat
[BG II] Twierdza wieloklasowca
Autor Wiadomość
Bhaalufein

Posty: 16
Podziękowania: 1/2
Wysłany: 2019-01-02, 18:44   [BG II] Twierdza wieloklasowca

Jak to z tym jest? Można mieć 2 czy nawet 3 twierdze?
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
memory 
Gwiazda Mystry


Wiek: 44
Posty: 590
Podziękowania: 129/148
Skąd: Garwolin
Wysłany: 2019-01-02, 22:54   

Na pewno dzięki Ease of Use (i być może manewrując zmiennymi). Nie wiem, czy jakieś inne modyfikacje dodają tę możliwość.
_________________
Slainte mhath!
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
 
Phaelin 
Planewalker


Posty: 87
Podziękowania: 15/6
Skąd: Melbourne, VIC
Wysłany: 2019-01-03, 08:17   

Ease of Use to nie przeżytek?

Ja polecam Tweaks Anthology z G3.
_________________
It would be of small avail to talk of magic in the air...
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
greegarak 

Wiek: 35
Posty: 415
Podziękowania: 42/52
Wysłany: 2019-01-03, 14:50   

Cytat:


Jak to z tym jest? Można mieć 2

Mozna mieć dwie zaczynając wojownikiem człowiekiem, a następnie dwuklasując na łotra.
Edit. Aha, chodziło o wieloklasowca. Niestety posta nie można usunąć własnoręcznie.
  
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Bhaalufein

Posty: 16
Podziękowania: 1/2
Wysłany: 2019-01-08, 13:13   

Żaden ze starych wyjadaczy nie wie czy wieloklasowiec ma twierdzę ? :smile:
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Vinci
Zasłużony


Posty: 2517
Podziękowania: 254/53
Wysłany: 2019-01-08, 13:47   

Wieloklasowiec może wybrać, którą chce twierdzę, ale cały czas jest ograniczony do jednej, więc jak grasz złodziejem/magiem, to możesz mieć gildię albo kulę. Był kiedyś bug z twierdzą Nalii, że proponowała ją wojownikom nawet jak miało się już twierdzę, ale to chyba naprawiono w fixpacku. Jeżeli chcesz obejść ten limit, to tak jak zostało już wspomniane, potrzebujesz moda Tweaks Anthology.
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Więcej szczegółów
Za tę wypowiedź podziękowali:
Bhaalufein
torian 


Wiek: 29
Posty: 769
Podziękowania: 23/9
Wysłany: 2019-01-08, 15:00   

Głowy za to nie dam ale z tego co pamiętam grając w/m/z miałem 2 twierdze (bez modów). Złodziejską gildię dostawałem z automatu, wybierałem tylko między kulą i twierdzą.
_________________
Filmweb
Lastfm
Lubimy czytać
Podziękuj autorowi tego posta
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group