Hej,
krótka piłka - poszukuję 2-3 osób do przetestowania modyfikacji pod Baldur's Gate II.
Nie chcę publicznie zdradzać za wielu szczegółów, ale jest to postać przełączalna.
Sporo dialogów, wtrąceń i innych atrakcji, czyli wszystko co przyłączany bohater mieć powinien.
Całość jest już gotowa w 99,9%, więc nic tylko brać i grać. U mnie wszystko działało sprawnie, ale wiadomo jak jest - dobrze by przetestowały to osoby z zewnątrz.
Lava Del'Vortel obiecał mi wygospodarować jakieś oddzielne forum do testów. Poza tym, on już rzucił okiem na mojego „tfora”, więc może zaświadczyć, że nie jest to jakiś chłam
Modyfikacja jest dedykowana pod "stare" BG II (niestety z dodatkiem), ale jeśli masz jedynie wariant EE – nie panikuj, jest też wersja modyfikacji, która powinna pod EE pójść.
Super, jutro wszystko dokładnie ogarnę, pozakładam odpowiednie tematy oraz podeślę Ci wszystkie pliki i informacje. Dziś nie mam do tego już głowy, wybacz :)
Oj, znam to, by stworzyć to cholerstwo zawaliłem wiele godzin pracy.
Mam nadzieję, że mój szef tu nie zagląda (właśnie by się ukryć przybrałem taki durny nick ).
Jak znajdziesz wcześniej wolną chwilę by zagrać daj znać, poproszę kogo trzeba by dorzucił Cię do grupy testerów.
Chętnie bym rzucił okiem, ale nie gwarantuję że czas mi na to pozwoli. Szanowny Autorze, jeśli nie masz nic przeciwko to postarałbym się Twojej modyfikacji przyjrzeć w wersji EE. W zamian proszę tylko o wyrozumiałość.
_________________ It would be of small avail to talk of magic in the air...
Jestem w stanie zagospodarować czas na szybkie przejście BG2 wraz z nową postacią. Proszę jedynie o wytyczne, z kim mam podróżować (drużyna) oraz jakie miejsca koniecznie odwiedzić (by nie pominąć niczego ważnego).
Posłałem PW, siet, nikt już nie gra "starego" Baldura, same EE? Ja zawsze jestem nie na czasie (to by tłumaczyło dlaczego zrobiłem modyfikację do kilkunastoletniej gry ).
Ja planuje instalować klasyczną wersję, ale grał będe raczej z doskosku. Jakieś podstawowe checki mogę dla Ciebie zrobić chociaż moze to być w nieinteresującym Cię juz czasie...
Spójrz na to z dobrej strony - gdy modyfikacja będzie gotowa, zagrasz ją super dopracowaną, bez błędów (jak za głośno ustawiona muzyka, która omal nie zabiła jednego z Testerów ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum