Poprzedni temat «» Następny temat
League of Legends
Autor Wiadomość
Keleborn 

Podziękowania: 18/1
Wysłany: 2013-10-08, 08:16   

Mi się finał nie podobał. Ja widziałem tylko brak pomysłu u Royal w finale we wszystkich 3 grach ich top mocno odstawał + Jax orał ich cały czas i tutaj pytanie dlaczego go nie zbanowali ? myślałem już że druga gra pójdzie do Royal bo w pewnym momencie nadrobili stratę golda no ale niestety throw. Nie wiem czy pozostałe drużyny są tak bardzo za Azją. Fnatic sobie całkiem dobrze radziło z tym że Puszu był mega słaby na lini w meczu z Royal a xpeke zagrał chyba 3 najsłabsze mecze w roku. O ile Rekkles wejdzie do składu za Puszu
( według mnie jest dużo lepszy od Puszu ) to mogą wrócić na samą górę. Szkoda że Gambit tak słabo zagrało chciałem żeby wygrali no ale dalej bez formy i wg plotek jakieś większe zmiany mają szykować gambit i eg.

Źle się ogląda takie jednostronne widowisko wg mnie całe mistrzostwa sezonu 2 były lepsze i btw widownia była strasznie słaba.
Podziękuj autorowi tego posta

Vinci
Zasłużony

Podziękowania: 250/60
Wysłany: 2013-10-09, 22:53   

Półfinały były generalnie dobre, na meczach fnatica dobrze się bawiłem. Z finałami faktycznie, wstałem koło 7, na drugi mecz finałowy akurat i nie było zbyt wielkich emocji, Royal dostawał ostro w tyłek i często wyglądało to na szkolne błędy.

Keleborn napisał/a:
Jax orał ich cały czas i tutaj pytanie dlaczego go nie zbanowali ?

Nie wiem, może dlatego, że musieliby zostawić wtedy otwartą Annie? To trochę to co fnatic robił w półfinałach, dostawali w dupę od Orianny, ale zbanowali ją dopiero w 4tym starciu, ale i tak wyszło wtedy lepiej niż w pozostałych grach.

Keleborn napisał/a:
Fnatic sobie całkiem dobrze radziło z tym że Puszu był mega słaby na lini w meczu z Royal a xpeke zagrał chyba 3 najsłabsze mecze w roku

Przeciwko łatwiejszym przeciwnikom każdy wygląda lepiej. To tak jak streamerzy czasami puszczają swoje gry przeciwko niższym ligom, wtedy też wyglądają jak kozaki.

Keleborn napisał/a:
Źle się ogląda takie jednostronne widowisko wg mnie całe mistrzostwa sezonu 2 były lepsze i btw widownia była strasznie słaba.

A skąd wiesz? Byłeś? Wyraźnie było słychać tłum. Weź po uwagę, że sprzęt którego używa się na takich zawodach, filtruje odgłosy otoczenia, wrzaski publiczności tak, żeby było słychać komentatorów. Można wejść na reddita i przekonać się jak ludzie którzy tam byli (rzekomo) komentują widowisko. Nikt nie narzekał na poziom wrzasków.

Keleborn 

Podziękowania: 18/1
Wysłany: 2013-10-10, 12:00   

Vinci napisał/a:

Keleborn napisał/a:
Jax orał ich cały czas i tutaj pytanie dlaczego go nie zbanowali ?

Nie wiem, może dlatego, że musieliby zostawić wtedy otwartą Annie? To trochę to co fnatic robił w półfinałach, dostawali w dupę od Orianny, ale zbanowali ją dopiero w 4tym starciu, ale i tak wyszło wtedy lepiej niż w pozostałych grach.

SKT wyrzucało Annie nie Royal. Banowanie Lee, Vi i zostawienie Jaxa, Corkiego kiedy ich młócili w każdej grze to trochę pomyłka. Samymi banami gier by nie wygrali bo w końcu te ich epickie divy były strasznie słabe jak wbijali się pod wieże 4v3 i padali wszyscy no ale może było by łatwiej grać na topie / bocie vs inne championy.

W sumie trochę szkoda że OMG trafiło na Royal w ćwierćfinałach bo chyba tylko oni mogli pokonać SKT ( Najin też stawiło opór ale mimo wszystko OMG wydawało się mocniejsze )

Vinci napisał/a:

Keleborn napisał/a:
Fnatic sobie całkiem dobrze radziło z tym że Puszu był mega słaby na lini w meczu z Royal a xpeke zagrał chyba 3 najsłabsze mecze w roku

Przeciwko łatwiejszym przeciwnikom każdy wygląda lepiej. To tak jak streamerzy czasami puszczają swoje gry przeciwko niższym ligom, wtedy też wyglądają jak kozaki.

Niby tak ale mimo wszystko nie grają tak źle. Z Rekklesem będą jeszcze lepsi o ile będzie grał tak jak zaczynał w Fnatic albo lepiej.

Vinci napisał/a:

Keleborn napisał/a:

A skąd wiesz? Byłeś? Wyraźnie było słychać tłum. Weź po uwagę, że sprzęt którego używa się na takich zawodach, filtruje odgłosy otoczenia, wrzaski publiczności tak, żeby było słychać komentatorów. Można wejść na reddita i przekonać się jak ludzie którzy tam byli (rzekomo) komentują widowisko. Nikt nie narzekał na poziom wrzasków.

Nie byłem ale atmosfera jak przemawiał ten gość z Riotu Tryndamere bardziej przypominała stypę. Nie chodzi mi o to, że tak było przez całe mistrzostwa ale sam finał trochę słabo wypadł.

kol 
Przyjaciel Klanu
Fantazmaty i miazmaty

Podziękowania: 60/46
Wysłany: 2014-03-01, 21:45   

Co sądzicie o ostatniej formie Roccata? Świetny początek, a potem coś się spsuło - albo przeciwnicy szybko nabrali formy, albo coś się w teamie psuje - może tak samo jak w Fnaticu?

W każdym razie SK gra bardzo, bardzo fajnie i mogą zająć naprawdę wysokie miejsce w tym splicie.

Jeśli chodzi o NA - jest pod wrażeniem nowego CLG, wow. Jestem ciekaw, jak im dziś pójdzie.

BlackWidow89 

Podziękowania: 3/4
Wysłany: 2014-05-15, 12:25   

W Gambit Gaming będzie grał Polak(na razie jako zmiennik), ale kto wie, może się wykaże i zostanie pełnoprawnym członkiem drużyny? Tu link do newsa.
Podziękuj autorce tego posta

Semaj 

Podziękowania: 2/3
Wysłany: 2016-03-30, 00:12   

Gra ktoś jeszcze?

Tuth 

Podziękował 2 razy
Wysłany: 2016-03-30, 11:08   

Ja obecnie grywam od czasu do czasu, średnio kilka partii w tygodniu. W ostatnich latach większość zmian nie za bardzo mnie zachwyca, stąd taka częstotliwość.

Odpowiedz do tematu